Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πάρτον και στο….γάμο σου τον Δήμαρχο!


Δεν έφτανε που μια ίωση(;) τον κράτησε σπίτι χτες τον Δήμαρχο Στυλίδας Αποστόλη Γκλέτσο και έτσι παραλίγο να ματαιωθούν  τρεις πολιτικοί γάμοι που επρόκειτο να  γίνουν στο Δημαρχείο, δεν είναι που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και έτσι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας του τα έψαλλαν χωρίς τον…γνωστό κίνδυνο αλλά  κατά  πως αναφέρει και  συντοπίτικο του blog «έφαγε πόρτα» και από το Λιμενικό ταμείο που εδρεύει στη Στυλίδα.
Αλλά ας δούμε τα πράγματα  πιο αναλυτικά.
Χτες δυο η τρία ζευγάρια είχαν κλείσει ραντεβού με τον κ. Αποστόλη Γκλέτσο να τους παντρέψει με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο όπως καλή ώρα πριν μερικούς μήνες  είχε γίνει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βασίλη Αγγουρά.
Ο μεν Διοικητής ήταν τυχερός και πήρε την…ευλογία του Δημάρχου όμως οι χτεσινοί μελλόνυμφοι ήταν άτυχοι αφού ο Δήμαρχος, έτσι τους είπαν δεν μπορεί να παραστεί γιατί είναι ασθενής και τους γάμους τέλεσε στενός συνεργάτης του κ.Γκλέτσου.
Το βράδυ συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας.
Το κλίμα έτσι και αλλιώς είναι βαρύ μετά τα θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια  πριν δύο περίπου εβδομάδες με τους άγριους ξυλοδαρμούς συνεργατών του  κ. Γκλέτσου , την διακομιδή στο Νοσοκομείο ενός εκ των θυμάτων του, αλλα και του ιδίου.
Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας αλλα και πρώην δικοί του που κατέβηκαν νωρίς από το  «τρένο της Στυλίδας» βρήκαν την ευκαιρία απαλλαγμένοι του …γνωστού κινδύνου να ξεσπαθώσουν και να πουν τον πόνο τους αβίαστα και άφοβα και κυρίως να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τους εξευτελιστικούς, όπως τους εξέλαβαν, χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν παραμονές γιορτών για  ορισμένους συμβούλους  από μεγάλα αθηναϊκά κανάλια στις εκπομπές που κάνουν οι γνωστές  «πρωινατζούδες και  μεσημερινούδες» τηλεπερσόνες .
Τελικά  βέβαια το σώμα αποφάσισε να  γίνει η συζήτηση  στην επόμενη συνεδρίαση που θα είναι  παρών και ο Δήμαρχος.
Όμως το κακό τρίτωσε όταν στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδος ο προεδρος της Βαγγέλης Τετριμμίδας δεν πρότεινε τον κ. Γκλέτσο για το λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας που μάλιστα εχει έδρα την Στυλίδα , αλλα τον κ. Νίκο Λιόλιο ,Δήμαρχο Λοκρών με αναπληρωτή τον πρώην αντιδήμαρχο Λαμίας Τάκη Συλεούνη!
 http://www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά