Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις..

Το τι δεν είπε ο Απόστολος Γκλέτσος σε δύο
τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Στην μεν Μενεγάκη επιτέθηκε σε αυτούς που καταψηφίζουν, λες και δεν έχουν δικαίωμα να καταψηφίσουν. Στη δε Γερμανού είπε ότι έκανε πλάκα με τις χειροπέδες. Επαιζε δηλαδή το παιχνίδι για τα μέσα. Δυστυχώς Απόστολε δεν ήξερες

ούτε εσύ ότι θα έβγαινε η φωτογραφία με τις χειροπέδες. Αλλωστε
να υπενθυμίσω ότι ήταν η μοναδική που έπαιξε με χειροπέδες.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις προβλέπω ότι
στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Στυλίδα
θα έχουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

εφ."σέντρα"

12 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Βασίλη,κράτα γερά.Αν δεν ήσουν και εσύ με την ιστοσελίδα σου θα είμαστε βαθιά νυχτωμένοι στα μπουμπούτσαλα του Γκλέτσου.Είναι επικίνδυνος και οφείλει η μειοψηφια που τωρα ειναι πλειοψηφία να ενεργήσει ως μιά γροθιά απέναντι σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση για τον Δήμο μας.Ξεπεράστε κ.Αλέκα κ.Μύτη, κυρίες και κύριοι δημοιτικοί σύμβουλοι τις προεκλογικές έστω και μετεκλογικές αντιθέσεις σας και καθίστε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι.Εχετε χρέος απέναντι στο λαό ολόκληρης της Ανατολικής Φθιώτιδας να απεμπλακείτε από την κατάσταση αυτή της βίας και του τρόμου.Τολμήστε τώρα.Μην σας θαμπώνουν τα λαμπάκια του αηβασιλιώτικου χωριού και αλλες τέτοιες ευκαιριακές και πολυδάπανες ίσως φανφάρες γιατί πίσω από την λαμπρή βιτρίνα κρύβεται μια δύσοσμη και αποκρουστική πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ PANO DI DADOUS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΟ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΣΜΟΣΥΡΟΗ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ! ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΟΚΟ ΕΙΔΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ! Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ! ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ; Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ . ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ . ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ,ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ESSPRESO ΤΟ 1,5 ΔΙΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΙΛΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ....
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ...ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ 11:46 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ 12:13
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ? ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ? ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ-ΣΚΟΤΑΔΙΑ !! ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ?
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ)
    ΙΣΩΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ . ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ . ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είθε ο Άι Βασίλης στον σάκο του να έχει και λίγο μυαλό για κάποιον...και ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.04 ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΤΣΑΡΙΑ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΤΕΣ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ..ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ! ΑΓΑΠΗΤΕ 2.04 ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ! ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ 20 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΟΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ! ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗΣ
    ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΗΜΟΥΝ Η ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΕΡΑ...ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ...PLAYBACK ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΔΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ.ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΙΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΙΜΟΔΟΓΥΦΤΟΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά