Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τίτλοι τέλους για το ΠΑΣΟΚ - Το τελευταίο μεγάλο ΜΑΣΚΕ `PARTY` στο Villa Mercedes Club της ΑΘΗΝΑΣ ! Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους !

ΜΕΓΑΛΟ `ΜΑΣΚΕ` PARTY αποχαιρετισμού των ΜΕΛΩΝ-ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ- ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στο Club Villa Mercedes ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της Αθήνας στις 27 Ιανουαρίου 2012 μ.Χ.!!!

ΘΕΜΑ `ΜΑΣΚΕ` PARTY: Τίτλοι τέλους για το ΠΑΣΟΚ !!!


Είσοδος: Όσοι δηλώνουν Εκσυγχρονιστές... 2000 ευρώ - Όσοι δηλώνουν το λεγόμενο Αριστερό ΠΑΣΟΚ... 5 ευρώ - Όσοι δηλώνουν το λεγόμενο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ... 3,20 ευρώ και όσοι δηλώνουν το Βαθύ ΠΑΣΟΚ... 3 κιλά ελαιόλαδο και δύο κότες !!!


DJ ( Ντι Τζει ): Ο ένας και μοναδικός Θεόδωρος Τσουκάτος παρέα με το `bo bo` Άκη Τσοχατζόπουλο !!!



Χορευτές/τριες: Ο γνωστός `Κινέζος` με το μπαλέτο του... καθώς και το μεγάλο μπαλέτο από την Τανζανία υπό τη διεύθυνση της Βασούλας Παπανδρέου.

ΤΕΛΟΣ... θα χορέψει το γνωστό χορό της κοιλιάς ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέα με το Θεόδωρο Πάγκαλο γνωστό στην πιάτσα κι ως... `μαζί τα φάγαμε` !!!



Κατά τη διάρκεια του PARTY θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις:


- Θα μας απαγγείλει `στίχους` από το Μνημόνιο (ένα) ο Μιχαλάκης Χρυσοχοίδης, και θα μας παρουσιάσει το νέο βιβλίο μαγειρικής της Βέφας Αλεξιάδου η Λούκα Κατσέλη !!!



- Ο δε Ανδρέας Λοβέρδος, θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ Ινδικά Φάρμακα για ρευματοπάθειες και λουμπάγκο αλλά μετά τα μεσάνυχτα, καθώς και προσκλήσεις για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για δύο μήνες σε όλα τα ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της χώρας !!!


- Η Αννούλα Διαμαντοπούλου, θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ σε φωτοτυπίες το νέο της βιβλίο με τίτλο " Η κόρη μου η σοσιαλίστρια "



Στο PARTY θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων μετά από επικοινωνία με τα κεντρικά του κόμματος στην Ιπποκράτους ( ΤΗΛ 210-3665000)



Guest star της βραδιάς... 


- Ο Χοντρός της Ραφήνας μαζί με την καθηγήτρια Πανεπιστημίου της Ιατρικής σχολής του Λονδίνου... Dr.Nattasa Pazaiti !!!

(Σύντροφοι... ελάτε νωρίς γιατί θα μας φάει όλους τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα)


- Πάνος Καμμένος (ο γνωστός δικομανής σε διατεταγμένη υπηρεσία)... θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ " CD `S " από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Λευτέρη Πανταζή !!!



Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!
 http://xanthi-blogs.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά