Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέοι Μεταρρυθμιστές: Πλατφόρμα Ιδεών



Ξεκινά δειλά-δειλά εντός του ΠΑΣΟΚ μια προσπάθεια για την προώθηση μιας μεταρρυθμιστικής ατζέντας η οποία σε βάθος χρόνου θα μπορούσε να μετατρέψει το κόμμα σε μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική παράταξη.

Ρίξτε μια ματιά στην πλατφόρμα των Νέων Μεταρρυθμιστών
εδώ. Μακάρι να βγει κάτι...
 http://www.parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. Ετσι ξεκίνησα και εγω με όραμα τις διακηρύξεις της 3ης του Σεπτέμβρη και μετά απο 30 χρόνια να που είμαστε ξανά απο την αρχή,να είναι ζητούμενες οι ίδιες αξίες.Πρέπει οι νεολαίοι να καταλάβουν πως ο ιστορικός κύκλος του ΠΑΣΟΚ έκλεισε οριστικά.Η Ελλάδα δεν χρειάζεται δυο εκφραστές τις συντηρητικής παράταξης(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).Αν οι νεολαίοι πραγματικά πιστεύουν αυτά που αναφέρουν ας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ την τελευταία δεκαετία του ΠΑΣΟΚ,Ας θάψουν στις επικείμενες εκλογές την τελευταία διετία,και ας αναδείξουν στην συνέχεια αυτά που ονειρεύονται για την ΠΑΤΡΙΔΑ και το μέλλον τους.Απλά να εχουν στο μυαλό τους πως με παλιά υφάσματα δεν φτιάχνουμε καινούριο ρούχο.
    Τα γράφω όλα αυτά με πολλή αγάπη και προσμονή σε ενα καλύτερο αύριο απο αυτό που εμείς τους χτίσαμε,θέλοντας ταυτόχρονα να τους ζητήσω ενα μεγάλο συγνώμη για τα ονοιρά μας που τους έγιναν εφιάλτης.
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ψηφιζω πασοκ απο το 1974 και θα το ξαναψηφισω.
    το 1974 ημουν 22 ετων .
    τωρα ειμαι 60 ετων.
    τα κοματα της αριστερας περαν του πασοκ ειναι απαραδεκτα γιατι δεν εχουν βαλει ουτε σημερα μυαλο και το μονο που κανουν ειναι να λαικιζουν.
    η δεξια παρολο που τωρα τελευταια εβαλε λιγο μυαλο για μενα θα εινα παντα η αδιορθωτη και επικινδυνη δεξια.
    οποτε παλι πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Κυριακού φαίνετε οτι μπερδεύεις το τι εκφράζει η 3η Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ με τα πρόσωπα που το υπηρέτησαν και φυσικά όχι όλα. Πχ δες στο νομό μας και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επομένως το ότι ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 3ης Σεπτ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Αυτό είναι ένα αξίωμα που δεν θα το ανατρέψουμε εμείς. Επομένως εγώ θα προσπαθήσω ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ-ΑΞΙΕΣ της 3ης Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά