Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κάνουν προπόνηση ορκωμοσίας ως Κυβέρνηση!

Προσομοιώσεις των τελετών ορκωμοσίας στο Προεδρικό πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια μυστικών συναντήσεών τους σε μια παλιά αποθήκη-γιάφκα, η Αλέκα Παπαρήγα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.
Μπροστά σε ένα τραπέζι, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται κατά τις ορκωμοσίες, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί προβάρουν για λίγες ώρες κάθε μέρα, την τελετή ορκωμοσίας τους ως μετεκλογική κυβέρνηση συνεργασίας, Η διαδικασία αυτή έχει στόχο οι αυριανοί πρωθυπουργοί να συμφιλιωθούν με την ιδέα και να εξοικειωθούν καλύτερα μεταξύ τους, ώστε να μην αισθάνονται αμήχανα στο πρώτο τους υπουργικό συμβούλιο.
Μάλιστα, για να αισθάνονται ακόμα πιο άνετα, ο καθένας από αυτούς έρχεται στις πρόβες ντυμένος με την στολή που τον εκφράζει, τον κάνει να νιώθει άνετα και κυρίως του δίνει την σούπερ εκλογική του δύναμη:
Η Αλέκα Παπαρήγα π.χ. φοράει την αγαπημένη της στολή του Ιωσήφ Στάλιν (μαζί με τα μουστάκια), ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται ντυμένος Τσε Γκεβάρα και ο Πάνος Καμμένος, με φουστανέλα ως οπλαρχηγός του 1821.
Αν και οι τρεις προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικές τις συναντήσεις αυτές, για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνες από τα στελέχη τους που διαφωνούν,  αποκαλύφθηκαν όταν μια φωτογραφία διέρρευσε στο twitter από τον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου, ο οποίος ρωτούσε τους followers του, αν θα τον αναγνώριζαν σε περίπτωση που άφηνε μουστάκι. Επίσης, αναρωτιόταν και αν πρέπει να κρατάει αντί για λάβαρο, μια κρεμάλα ή να ακούσει τον Αλέξη και να κρατάει απλώς γιαούρτι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
 του Νίκου Ζαχαριάδη 
 http://www.protagon.gr

3 σχόλια:

  1. μακαρι να σκασουν οι....οχτροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού λοιπόν αρέσει το χιούμορ θα σας περιγράψω και εγω μια φανταστική σκηνή.Κυριακή βράδυ λοιπόν,6 Μαιου 2012, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 151 βουλευτές,πανηγύρια ενθουσιασμού στον κοσμο,συμφιλιωμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΔ,χορεύουν,γλεντούν και τραγουδούν για την μεγάλη τους εκλογική νίκη.Δευτέρα πρωί εχει γεμίσει ο κοσμος απο κοψοχέριδες.
    Το σκηνικό δεν απέχει πολύ απο την φαντασία,αν αναλογιστεί κανείς οτι ο κ. Σταικούρας φέρεται να είπε στον Δομοκό,.Δεν είμουν εκεί αλλά ετσι μου μετέφεραν, φίλοι απο τον Δομοκό.Ψέματα μου είπαν ψέματα σας λέω.
    Η αλήθεια ομως είναι οτι ενω μεχρι σήμερα ο κόσμος βρίζει τους πολιτευτές των δυο κομμάτων, φοβάμαι πως την Δευτέρα θα βρίζει τους ψηφοφόρους τους.Και αυτό δεν θα είναι καλό ούτε για μας,αλλά κυρίως για την Πατρίδα.Για το λογο αυτό ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και την αλληλεγγύη.Μονο έτσι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στους δύσκολους μετεκλογικούς καιρούς.Ας ανατρέξουμε στον μεγάλο Ελληνα φιλόσοφο τον Αριστοτέλη.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά