Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Β.Σγούρος: Σε βάθος δεκαετίας ο έλεγχος στο Εργατικό Κέντρο!


Δραματική αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας λόγω του εκρηκτικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά τις  πρόσφατες αποκαλύψεις για  σκάνδαλα με την οργάνωση άλλοτε πραγματικών και άλλοτε  εικονικών επιμορφωτικών ή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρία.
Το στίγμα του κλίματος της  σημερινής συνεδρίασης έδωσαν χτες μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 τόσο οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ Θανάσης Μπρέκης και της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) Θύμιος Τσέτσος όσο και ο  αντιπρόεδρος του Ε.Κ.Βασίλης Σγούρος. Ο τελευταίος που έχει διαχωρίσει τη θέση του εδώ και αρκετό καιρό ,  με μια δραματική προσέγγιση του θέματος  επισήμανε ότι :"βιώνουμε όλοι ένα δράμα, είμαστε κάθε μέρα κρεμασμένοι στα μανταλάκια με την υποψία ότι είμαστε όλοι κλέφτες και απατεώνες, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί  αυτή η κατάσταση ,όσοι  εμπλέκονται , αν  εμπλέκονται  αποδεδειγμένα σε  όποιο σκάνδαλο να πληρώσουν και μάλιστα θα προτείνω να γίνει  έλεγχος από κάθε αρχή σε βάθος δεκαετίας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και  να σταματήσει ο κόσμος να θεωρεί  κάθε μέλος του ΔΣ του Ε.Κ. καταχραστή του δημόσιου χρήματος και λαμόγιο..."
Από την πλευρά του  ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Θανάσης Μπρέκης επισήμανε ότι το  προεδρείο του Εργατικού Κέντρου είχε διαμορφώσει τα δικά του στεγανά και δεν είχε πρόσβαση  καμιά συνδικαλιστική παράταξη. Μάλιστα έδειξε ότι συμφωνεί με την πρόταση του κ.Σγούρου να γίνει  έλεγχος σε βάθος χρόνου για να διαπιστωθεί η πραγματική έκταση του  θέματος.
Ο εκπρόσωπος της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) στο ΔΣ του Εργ.Κέντρου Θύμιος Τσέτσος μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του FM-1 αφού  διευκρίνισε  ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχουν διαφωνήσει  με  τα απαράδεκτα αυτά σεμινάρια που  εκμαυλίζουν τον κόσμο προφέροντας του απλά ψίχουλα ενώ στην ουσία είναι  υποθέσεις εταιριών που λυμαίνονται το  χρήμα του λαού και συμφώνησε με την άποψη ότι  η Δικαιοσύνη πρέπει να βάλει βαθιά το  μαχαίρι  ως το  κόκαλο  "γιατί έτσι θα δικαιωθούμε και εμείς που πάγια  είμαστε αντίθετοι με τέτοιες πρακτικές που κατά κόρο συντήρησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ".
Παρέμβαση στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 έκανε και η πρόεδρος της Ν.Ε.της Νέας Δημοκρατίας Βίβιαν  Αργύρη η οποία χαρακτήρισε όζουσα αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω το τελευταίο  χρονικό διάστημα από το Εργατικό Κέντρο και  κάλεσε την ΔΑΚΕ και  προσωπικά τον κ. Μπρέκη  επιμείνει στην πλήρη  διαλεύκανση της υπόθεσης γιατί  σε ημέρες που ο ελληνικός λαός υποφέρει ,οι νέοι βρίσκονται σε απόγνωση κάποιοι προκλητικά να κάνουν πάρτι με τα κοινοτικά προγράμματα δήθεν κατάρτησης εργαζομένων ή ανέργων συμπολιτών μας.
 http://www.lamiafm1.gr/

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ Ε.Κ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Ε9 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω βρώμα στο ΕΚ Φθιώτιδας;
    Καλά,το ΠΑΜΕ και η ΔΑΚΕ τώρα κατάλαβαν τι γίνεται,τόσα χρόνια που ήταν; Επρεπε να επέμβει ο εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ για να καταλάβουν οτι κάτι γίνεται; Τι είδους έλεγχο αντιπολίτευσης τοσα χρόνια έκαναν.Η πρασινογαλαζοκόκκινη διαφθορά στον νομό Φθιώτιδας καλά κρατεί.
    Καιμένα Χρήστο με ενα μπουκάλι ουισκι θα πληρώσεις αλλουνού τα γ........α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΟΛΟ ΟΧΙ ΛΕΕΙ ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ;; ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά