Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Δέκα χιλιάδες προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους Δήμους

Αποφασίστηκαν για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού και επίσημα μπορούν να πραγματοποιούν πλέον οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης όλης της χώρας μετά την απόφαση (αρ. 13/2012) της Επιτροπής του άρθρου 28, παρ. 4 του Ν. 2190/1994 (νόμου Πεπονή) του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Πρόκειται, όπως επισημαίνει το «Βήμα», για προσλήψεις που αφορούν έκτακτες ανάγκες των δήμων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Μεταξύ αυτών αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 5.000 προσλήψεις συμβασιούχων στις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και άλλοι τόσοι με δίμηνες συμβάσεις για τις θέσεις ναυαγοσωστών, πυροσβεστών, προσωπικό για τις παιδικές κατασκηνώσεις, υδρονομείς άρδευσης, προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς, καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.ά, οι οποίες συμφωνήθηκε να ξεμπλοκάρουν, αν και απαγορεύονται λόγω προεκλογικής περιόδου, κατά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ και του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη.


Η απόφαση πάρθηκε δεδομένων των δυσκολιών που κρίθηκε ότι θα αντιμετωπίσουν οι δήμοι για την εύρυθμη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά