Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ένας κούκος στην Πολιτική Άνοιξη

Οι περισσότεροι θεώρησαν ως λάθος του Αντώνη Σαμαρά ότι, προχθές, με ανακοίνωση του κόμματος απέσυρε από τον πρωινό καφέ τον στενότερο συνεργάτη του Χρύσανθο Λαζαρίδη, για να τον επαναφέρει έπειτα από τρεις ώρες. Η κίνηση εκτιμήθηκε ως μία ατυχής κίνηση εξευμενισμού του κόμματος (απέσυρε το alter ego του αντί να αποσυρθεί ο ίδιος...), η οποία εκτός των άλλων θύμισε και τον χειρισμό της υποψηφιότητας Συμπιλήδη.
Δεν με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκριμένη εκτίμηση. Το πραγματικό λάθος δεν ήταν η υπαναχώρηση, αλλά το ότι αυτή έδωσε την ευκαιρία σε όλους να πληροφορηθούν τη σύνθεση του πρωινού καφέ. Οτι, δηλαδή, η
πορεία του κατ’ εξοχήν αστικού κόμματος της χώρας καθορίζεται από τη σύσκεψη των Δημήτρη Αβραμόπουλου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου, Γιάννη Μιχελάκη και Δημήτρη Σταμάτη! Αυτό ήταν η πραγματική ζημία από την τελευταία γκάφα του προέδρου - το άλλο ήταν δευτερευούσης σημασίας. (Υπ’ όψιν ότι στον πρωινό καφέ μετέχει και ο Σταύρος Δήμας. Αλλά ένας κούκος στην Πολιτική Ανοιξη πόση διαφορά να κάνει;)
Σ.Κασιμάτης-Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά