Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Λυκούδης: Η χώρα έχει ανάγκη από μία μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη




Ανοικτό διάλογο, χωρίς προϋποθέσεις, στον χώρο του προοδευτικού σοσιαλισμού για ένα νέο πολιτικό σχέδιο, το οποίο έχει ανάγκη η χώρα, πρότεινε ο γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης, στον χαιρετισμό του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι απευθύνεται σε όσους ανήκουν «στον ευρύτερο χώρο των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού σοσιαλισμού, είτε ανήκουν σε υπαρκτούς πολιτικούς σχηματισμούς, είτε είναι ανένταχτοι και οραματίζονται μια ισχυρή και αξιοπρεπή Ελλάδα με όρθια την κοινωνία».
Ο κ. Λυκούδης τόνισε, επίσης, ότι η χώρα έχει ανάγκη από
μια μεγάλη παράταξη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δημοκρατική, σοσιαλιστική, που θα απαλλαγεί από τα διαχρονικά βαρίδια του λαϊκισμού.
Εκτίμησε ακόμη πως υπάρχει πολιτική υστέρηση και αμηχανία στον χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και επιβάλλεται να ξεπεραστεί ο ανέξοδος συστημισμός, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά