Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Μας είπαν ναζί...

Ο κ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής πήρε (και πάλι) τα... όπλα (;) του και μάλιστα, εντός της αιθούσης της Γερουσίας. Αφού απείλησε όσους έχουν «δημοκρατικές και προοδευτικές ευαισθησίες», ότι θα έχουν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον, επιτέθηκε εναντίον της ΔΗΜΑΡ για το θέμα της αθλήτριας κυρίας Βούλας Παπαχρήστου λέγοντας: «Ο αποκλεισμός της Βούλας έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗΜΑΡ, ένα κόμμα βγαλμένο από το ΚΚΕ Εσωτ.και από τα λεφτά του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία». Εν συνεχεία προανήγγειλε (χειροκροτούμενος από τους Χρυσαυγίτες) ότι «θα τελειώσει αυτή την ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς» και κάλεσε τους Έλληνες να πυκνώσουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής «για να δώσουμε μαζί τον Αγώνα».
Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος. Σε κάποια αποστροφή του εθνικιστικού λόγου του, είπε: «Πριν από τις εκλογές μας είπαν ναζί. Στο μεσοδιάστημα μας είπαν και πάλι ναζί. Εξακολουθούν να μας λένε ναζί. Κλέφτες κι απατεώνες δεν μας είπαν ποτέ»!!!
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά