Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο νέος Μεσαίωνας των Κουβέληδων, των pitsirikwn και του κάθε κομπλεξομαλάκα πρώην Κνίτη

Όποιος πιστεύει οτι η αθλήτρια Παπαχρήστου κόπηκε από τους ΟΑ λόγω του τουίτ είναι αφελής. Είχε στοχοποιηθεί πολύ πριν λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων. Από μια συγκεκριμένη ομάδα αργόσχολων που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να παρακολουθεί κάθε “μη συμμορφούμενο προς τας υποδείξεις” πολίτη.
Η Παπαχρήστου ήταν μια από αυτούς. Και με την κωμική αφορμή του “αστείου” ξεκίνησε η προπαγάνδα.
Και το πράγμα απογειώθηκε μέσα σε ένα άνευ προηγουμένου λαϊκίστικο παραλήρημα.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται κάποιος πιστοποιητικό από τον Χατζησωκράτη και έγκριση από τους pitsirikous για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς.
Όλη η κοινωνία παρακολουθεί αυτή τη μειοψηφία των φασισταριών να αλωνίζει. Τα τάγματα ασφαλείας ξαναζούν. Αυτή τη φορά στο διαδίκτυο.

- Ποιά είναι τα άτομα αυτά;
Πρόκειται κυρίως για πρώην κνίτες οι οποίοι, όταν αντιλήφθηκαν οτι πέρασαν τη μισή και βάλε ζωή τους πιστεύοντας σε μια μεγαλοπρεπή παπαριά, πρώτα έπεσαν σε βαθιά μελαγχολία και στη συνέχεια θύμωσαν. Θύμωσαν πολύ. Κατά βάθος με τον
εαυτό τους, αλλά κυρίως με όλους γύρω τους. Με όλη την κοινωνία.

Ντρέπονται τόσο για τον εαυτό τους που προσπαθούν να ξεριζώσουν τον Κνίτη από μέσα τους προσποιούμενοι, άλλες φορές τον “προοδευτικό”, άλλες φορές τον “αναρχικό”. Και επειδή αυτό είναι αδύνατον στρέφονται εναντίον όποιου έχει διαφορετική άποψη. Με λύσσα.

Όπως και να μεταμφιεστούν, κατά βάθος παραμένουν και θα παραμείνουν μια ζωή χτυπημένοι από το Σύνδρομο Επίκτητης Κνίτικης Μαλακίας.
Το οποίο είναι σαν την ηρωίνη. Μπορεί κάποτε να (πιστέψεις πως θα) αποτοξινωθείς, όμως η ζημιά στα εγκεφαλικά κύτταρα είναι ανεπανόρθωτη.
Χθες το πρωί η Παπαχρήστου έκλεισε το λογαριασμό της στο τουίτερ. Η αστυνομία σκέψης των διάφορων φασιστοειδών πανηγύριζε διότι πίστεψε οτι ήταν δικό της έργο. Δυστυχώς, ο λογαριασμός ξανάνοιξε λίγο αργότερα.

 - Πώς όμως μια τέτοια κομπλεξική μειοψηφία έφτασε να επιβάλλεται;
Υπό την ανοχή μιας κοινωνίας που είναι ακόμα αποχαυνωμένη και πωρωμένη από δεκαετίες αδιάκοπης μάσας, διαφθοράς και σαπίλας που πλέον έχει φτάσει βαθιά στο μεδούλι της. Η μούχλα στον εκγέφαλο είναι εμφανής. Η κοινωνία χασκογελάει με τον Πίου και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα για το ανέκδοτο της Παπαχρήστου. Σε μια κοινωνία μέσα στα σκατά, είναι φυσικό να επιπλέουν οι φελοί. Κάπως έτσι ο ανεκδιήγητος Κουβέλης έφτασε στην κυβέρνηση. Κάπως έτσι ο Ψαριανός έγινε βουλευτής και κάπως έτσι η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή.

 - Και το “επίσημο” κράτος;
Δεν προκαλεί καμμια έκπληξη η αντίδραση της πολιτείας. Υπάρχει δηλαδή κανείς με ίχνος σοβαρότητας;
Ποιός να αντιδράσει δηλαδή; Ο Ισίδωρος της Ντόρας με το εκατομμύριο; Ο υπάλληλος της Γιάννας, Σπύρος Καπράλος; Ή μήπως ο Ιωαννίδης; (καλά αυτός ασχολείται μόνο με το πως θα (ξανα)σβήσει τα χρέη του Άρη και του Ηρακλή, για να εξασφαλίσει τα ψηφαλάκια).

- Το ρεζουμέ
Τελικά το (και πολύ ουάου!!) ρεζουμέ είναι οτι ο σύζυγος της Ντόρας, Ισίδωρος Κούβελος και οι “pitsirikοi” του διαδικτύου έχουν ταυτόσημες, politically correct απόψεις.
Παράλογο;
Για κούνα λίγο το κεφαλάκι σου…
 http://amantomatimou.wordpress.com/

5 σχόλια:

  1. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
    Φέρετε όμως ευθύνη για την αναπαραγωγή της κάθε μπουρδολογίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς εµπίπτετε στην επόμενη κατηγορία:
    Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για ηλίθιους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας. Τους απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι αέρα στα πανιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ; ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΤΕ ΜΙΑ 22 ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

    ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΦΡΥΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνος ΧατζηκωνσταντίνουΠέμπτη 26 Ιουλίου 2012 στις 11:33:00 μ.μ. EEST

    Μπράβο "ΠΕΛΑΣΓΙΑ" για το (μακράν) καλύτερο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα από τα δεκάδες που έχουν αναρτηθεί τις δύο τελευταίες μέρες σε διάφορες ιστοσελίδες! Μεστό, ακριβές και δίκαιο, εκτός φυσικά αν είσαι ένας από τους φασιστοειδείς θολοκουλτουριάριδες που μας έχουν κατακλίσει με τις παπαριές τους τα τελευταία χρόνια κι εμείς διστάζουμε (φοβόμαστε;) να τους πούμε να πάνε να γα…νε! Μπράβο φίλοι για την ορθότητα των σκέψεών σας και για την τόλμη να τις εκφράζετε.
    Επίσης Μπράβο που απαντήσατε αντρίκια και χωρίς υπεκφυγές στον "αθεράπευτο" ανώνυμο (τί άλλο θα μπορούσε να είναι!) με τις "δημοκρατικές" (ο Θεός να τις κάνει) απόψεις του! Αποδείξατε και σε αυτή την περίπτωση ότι έχετε «ούμπαλα», είδος εν ανεπαρκεία (δυστυχώς) στην εποχή μας!
    Πάνος Χατζηκωνσταντίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ...ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΜΠΑΧΤΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ...ΚΑΝΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΝΕΚΔΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ...ΕΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΙΖΕΙ ΑΛΛΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ !!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ..ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΑΝΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΟ !!! ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΑΘΕ !!!!! ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ !! ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ !!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .....ΣΕΒΑΣΜΟΣ ....ΣΕΒΑΣΜΟΣ .....ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά