Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Γαλάζια φάλτσα» στην ΕΡΤ

Κακά, στραβά και ανάποδα έχουν πάρει τον ρόλο τους κάποιοι κομματικοί υπάλληλοι που κατοικοεδρεύουν στα «υπόγεια» του Μαξίμου και οι οποίοι, όπως φαίνεται, νοσταλγούν τα... μεγαλεία άλλων εποχών. Εξηγούμαστε: Χθες το πρωί η δημόσια τηλεόραση παρουσίασε τον κατάλογο των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έκαναν τη δουλειά τους, που δεν είναι άλλη από την αντικειμενική, έγκυρη ενημέρωση των πολιτών, ενόχλησε τους εν λόγω κομματικούς υπαλλήλους, οι οποίοι έσπευσαν να... καταχεριάσουν τους αρμοδίους, επειδή θεώρησαν ότι η δημοσιοποίηση των μέτρων δεν ωφελεί, λέει, την κυβέρνηση!
Το «όραμα της ΥΕΝΕΔ»
Πέραν της αφέλειας που τους διακρίνει (λες και ο κόσμος δεν θα μάθαινε ποια είναι τα μέτρα, αν δεν τα παρουσίαζε η ΕΡΤ...), οι «καλοθελητές» αυτοί υπάλληλοι, μέσα στην πρεμούρα τους να εμφανιστούν «βασιλικότεροι του βασιλέως», κάνουν και άλλη μία ζημιά:
Τον τελευταίο χρόνο η ΕΡΤ έχει καταφέρει, κατά γενική ομολογία, να αποκτήσει το τεκμήριο της αντικειμενικής και σοβαρής ενημέρωσης. Αντί, λοιπόν, να ενισχύσουν κάποιοι αυτή την προσπάθεια, επιχειρούν να την υπονομεύσουν συνειδητά. Αν προσθέσουμε και τα ονόματα κάποιων «επιτελικών» που φαίνεται ότι παίρνουν τον δρόμο προς την Αγία Παρασκευή, τότε το φάντασμα της... ΥΕΝΕΔ προβάλλει στον ορίζοντα.
Ας τους μαζέψει!...
Είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τέτοιες προσπάθειες χειραγώγησης της δημόσιας τηλεόρασης. Ο ίδιος πρωτοστατεί στην προσπάθεια να αλλάξει η «νοσηρή» νοοτροπία δεκαετιών, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια κομματικών σκοπιμοτήτων, βλάπτοντας ουσιαστικά την ίδια την κυβέρνηση. Ας τους μαζέψουν, προτού κάνουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά...
Έθνος

1 σχόλιο:

  1. Η βεβαιότητα για τις προθέσεις του Σαμαρά από που προκύπτει;
    Μήπως από τις προσλήψεις Μεσσήνιων ή μήπως από την απορύθμιση της μεταρρύθμισης της παιδείας ή μήπως από την "πολύ συμφέρουσα" για τους αγοραστές πώληση της ΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά