Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Όχι σε νέα διόδια στη Φθιώτιδα,από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.


 
Όχι στα πλευρικά διόδια  στην Πελασγία είπε σήμερα η επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η οποία κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων του συγκεκριμένου έργου.
Το θέμα εισήχθη για συζήτηση υπό τον τίτλο: 'Έγκριση ΜελέτηςΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του τμήματος Ράχες – ΑΚ Αγίων Θεοδώρων του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, ως προς τον ΑΚ Πελασγίας και τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων Πελασγίας".
 Η απόφαση της αρνητικής ψήφου που ήταν ομόφωνη στην επιτροπή, θεωρείται πολιτική στάση όπως
εξήγησε ο πρόεδρος της επιτροπής αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπέτσιος, απέναντι σ’αυτό που υφίσταται η Φθιώτιδα με τους απανωτούς σταθμούς διοδίων.  Την ίδια ώρα η επιτροπή άναψε πράσινο φως  στις συμπληρωματικές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων  για την ολοκλήρωση των έργων του παράπλευρου οδικού δικτύου στο τμήμα Ράχες – ΑΚ Αγίων Θεοδώρων του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.
 http://www.lamiafm1.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ -ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ-ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά