Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου, Μεϊμαράκης, Λιάπης, Βουλγαράκης, δεν ήσαν κάποτε ομοτράπεζοι στο καφενείο της Δεξιάς;;;;


Άκουσα τις παπαριές του Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνό του, όπου μεταξύ άλλων πομπωδών εκφράσεων, είπε: "Εύχομαι να αποδειχθεί ότι οι τρεις πολιτικοί είναι αθώοι και δεν έχουν καμία σχέση κι ότι η καταγγελία είναι πλαστή"!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ένας δημοσιογράφος να δημοσιεύει αναπόδεικτες καταγγελίες;;; Εχω αρχίσει να μπερδεύομαι! Με αυτή τη λογική φτάνουμε στην εποχή του Ναζισμού όπου ο καθένας πήγαινε στις αρχές κι έκανε άπειρες καταγγελίες για πρόσωπα (ακόμη και παιδιά για τους γονείς), με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες με τον τρόπο αυτό να... εξαφανιστούν!
  • Μια παροιμία λέει ότι αν πετάξεις λάσπη στον τοίχο, η λάσπη πέφτει, αλλά ο τοίχος μένει λερωμένος!!! 
Κατάλαβες κύριε Χατζηνικολάκη;;;; Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, δεν με νοιάζει ούτε ο Μεϊμαράκης, ούτε ο Λιάπης ούτε ο Βουλγαράκης. Και τους τρεις τους θεωρώ ότι είχαν μια αντιδημοκρατική συμπεριφορά ως πολιτικοί και φυσικά ήσαν μονίμως ταγμένοι στο στρατόπεδο της επάρατης Δεξιάς.
  • Εάν είναι αθώοι, δεν έχουν παρά να το αποδείξουν.
Όσο για τον Χατζηνικολάου, εκδότη, δημοσιογράφο, επιχειρηματία, τηλε-εισαγγελέα κ.λπ., είναι φανερό ότι έχει πλασαριστεί για τα καλά στο χώρο εκείνων που θέλουν να κουλαντρίζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Το ερώτημα και η απορία ωστόσο θα παραμένουν αναπάντητα: Για ποιο λόγο δημοσιεύτηκε αυτή η "καταγγελία" τώρα;;; Τώρα ήρθε στα χέρια της εφημερίδας; Και ποιος είναι εκείνος από το ΣΔΟΕ που προχώρησε σ' αυτή τη "συναλλαγή", διότι μόνον έτσι μπορεί κανείς να την εκλάβει. Ο υπεύθυνος του ΣΔΟΕ είναι ο κολλητός του Σαμαρά! Ξέρω κι εγώ... Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου!
Πάντως, καλό είναι ο Χατζηνικολάου να πάψει να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας στον κοσμάκη και σε άλλους δημοσιογράφους. Ολίγη συστολή!
(Με την ευκαιρία, τι έγινε με τους αστυνομικούς που σε φυλάγανε; Πήγαν στη δουλειά τους ή δεν άλλαξε τίποτα;;;)
 http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά