Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σύντομο ανέκδοτο...

Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο κατά τον κ. Ηλ. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής; «Βουλευτής απεργός»! Είπε το πιο σύντομο ανέκδοτό του από το βήμα της Βουλής, χειροκροτούμενος από πέντε έξι βουλευτές του κόμματός του που ήταν παρόντες και στόχος του ήταν ο κ. Π. Καμμένος. Τι είχε συμβεί;
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του να αποχωρήσουν από την αίθουσα και να βγουν έξω στο δρόμο, να ενωθούν με τους διαδηλωτές, στη μεγάλη διαδήλωση κατά των νέων μέτρων. Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αμέσως υπάκουσαν κάτι που ενόχλησε τον κ. Κασιδιάρη, που χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «απεργό βουλευτή». Έλα όμως που η δήλωση αυτή (έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής) ουδόλως ενόχλησε τον κ. Καμμένο ο οποίος περιορίστηκε να απαντήσει «δεν ανοίγω εγώ διάλογο με νεοφασίστες και νεοναζιστές».
Πάντως στη Χρυσή Αυγή έχουν να το λένε. Δεν γίνεται πώς να το κάνουμε, να είσαι στους δρόμους, να το παίζεις εθνικιστής, σκληρός και αμετανόητος, να κυνηγάς μετανάστες, να τα βάζεις με το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τους αντιεξουσιαστές κτλ. και να βάφεις τα μαλλιά σου, σε χρώμα μαύρο κορακί! Βαψομαλλιάς και τάγματα εφόδου δεν πάνε μαζί... Η μήπως πάνε;
Για να είμαστε δίκαιοι, τώρα τελευταίως οι Χρυσαυγίτες ως κοινοβουλευτικοί στρέφονται όλο και περισσότερο προς τη θρησκεία. Θυμάται κανείς άραγε το πρόσφατο παρελθόν ορισμένων που έγραφαν στίχους για τον Καιάδα και τον Εωσφόρο; Περασμένα ξεχασμένα, να πείτε. Έτσι οι Χρυσαυγίτες άστραψαν και βρόντηξαν που αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος «Γέροντας Παστίτσιος», τον οποίο στολίζουν με χαρακτηρισμούς «ιερόσυλος και θρασύς», επειδή διακωμωδούσε τον γέροντα Παϊσιο.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά