Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Aμβρόσιος σε Χρυσή Αυγή: Μπορείτε να γίνετε η γλυκιά ελπίδα για τον τόπο



"Μπορείτε να καταστήτε μια γλυκειά ελπίδα για τον απελπισμένο πια Πολίτη και μια ήρεμη δύναμη στο σαπισμένο πια πολιτικό σύστημα" λέει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στα στελέχη της Χρυσής Αυγής, μέσα από ένα θερμό άρθρο του στο blog για τις πράξεις του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Μητροπολίτης μάλιστα...





...δεν διστάζει να απαντήσει κι επί της ουσίας στις διάφορες κατηγορίες που βαραίνουν τη Χρυσή Αυγή γράφοντας πχ "στον ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφουμε και τα περί Ναζισμού λεχθέντα, όχι επειδή θέλουμε να υπερασπισθούμε τη Χρυσή Αυγή, αλλά διότι θέλουμε να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε τη Δημοκρα-τία!".

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μητροπολίτη
εδώ.
parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ Χ.Α ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ; ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ! ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΡΑΣΑ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΖΙΛΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλιος ταγματαρχης της χωροφυλακης βασανιστής στην Γυαρο
    τι περιμενατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μπλόγκερ Αμβρόσιος (Θανάσης Λενής), μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγίου (της σλαβικής Βοστίτσας), τ.αξιωματικός της Βασιλικής χωροφυλακής και υμνητής των βασανιστών της δικτατορίας, κτήτορας αυθαίρετης ξενοδοχειακής μονάδας, αποδέκτης της αμφιλεγόμενης διαθήκης Μερτικοπούλου, και νυν Fan της ναζιστικής Χρυσής Αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά