Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Καραμανλής και οι άλλοι...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ του Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και κάποιοι από τους καταγραφέντες στη λίστα-φάντασμα, έχουν προκαλέσει τώρα ανακλαστικές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του αποκαλούμενου και καλύτερου πελάτη των χασαποταβερνών Χασιάς και Μεσογείων, πρώην πρωθυπουργού Καραμανλή. Σε ένα διάλειμμα των επισκέψεών του στα μέρη αυτά, ο εν λόγω εκτίμησε - μου λένε - πως όλο αυτό με τους ερευνόμενους από το ΣΔΟΕ «είναι μια ακόμη προσπάθεια να απαξιωθούν οι άνθρωποί του».
Καταγράφω την εκτίμηση όπως είναι φυσικό από καθαρή υποχρέωση, διότι εμένα μου φαίνεται ότι αποτελεί μια κραυγαλέα ανοησία όταν έχουν προηγηθεί τα πεντέμισι χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και τη γνωστή παρέα...
ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ, με ενημέρωσαν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η φημολογία περί κατ' ιδίαν συνάντησης μεταξύ του καλύτερου πελάτη κ.λπ. κ.λπ. με τον Πρωθυπουργό Σαμαρά. Στο τηλέφωνο συνομίλησαν, και το αντικείμενο ήταν τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, χωρίς να δίνεται έμφαση σε κάτι - ας πούμε λίστα του ΣΔΟΕ.
Αντιθέτως, ο καλύτερος πελάτης κ.λπ. κ.λπ. είχε στο μέσον της εβδομάδας μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση, ικανή, εκτιμώ, να ανατρέψει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό: κάλεσε στο γραφείο του τον γνωστό φίλο της στήλης, και γνήσιο τέκνο της λαϊκοδεξιάς, Φαήλο (Κρανιδιώτη). Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, μου είπε άνθρωπος πολύ κοντά στον Φαήλο φυσικά (οι άλλοι δεν μου μιλάνε, για λόγους ευνόητους), και το αντικείμενό της ήταν «οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις»!!
ΠΑΝΤΑ κατά την ίδια πηγή, τον πρώην πρωθυπουργό (βαριέμαι να επαναλάβω τα περί χασαποταβερνών, όπως αντιλαμβάνεστε) απασχολεί έντονα η άνοδος της Χρυσής Αυγής, η ψήφιση των μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση και η επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων. Με αυτό το τελευταίο δεν καταλαβαίνω αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ο Φαήλος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Εκείνος θα μιλήσει κάποια στιγμή να μας εξομολογηθεί πώς τα «κατάφερε» έτσι; Οχι μόνο με τις «μεταρρυθμίσεις» που τώρα νοιάζεται να επιταχυνθούν, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα...
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Συνεχίζει ο "Γκαιμπελίσκος" παπαχρήστος να θέλει -ντε και καλά- να μας πείσει ότι κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τον Καραμανλή, ότι κάθονται στο ίδιο γραφείο, τρώνε στο ίδιο τραπέζι και από το ίδιο πιάτο, ίσως και στην τουαλέτα να πηγαίνουν μαζί...ίσως να πετάει και ο γάιδαρος άθλιο φερέφωνο, ευτυχώς όπου νά ΄ναι τελειώνεται και σεις δημοσιογραφικά "γιουσουφάκια"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΚΟΜΑ!Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΗΓΕ.ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ,ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά