Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο Χωμενίδης και η "σκ...γρια" ...



Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ο γνωστός συγγραφέας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Χωμενίδης, βάλλει κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ παρατηρεί ότι ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος «έχει φωνή γριάς και...

μάλιστα σκατόγριας».

Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι η απάντηση του συγγραφέα στον χαρακτηρισμό «εσχατόγεροι» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Παππάς της οργάνωσης, για τον Μανόλη Γλέζο και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Εκτός, όμως, της φωνής του Μιχαλολιάκου, ο Χωμενίδης σχολιάζει κι άλλα: «Εάν αντιμετώπιζα τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα του έκανα μια και μοναδική ερώτηση: “Όταν ισχυρίζεστε ότι είστε με την Ελλάδα, για ποια Ελλάδα μιλάτε; Για την Ελλάδα του αλκοολικού Διονυσίου Σολωμού; Του πτωχαλαζόνος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη; Του φαντασμένου Εμμανουήλ Ροίδη; Του περιθωριακού ζωγράφου Θεόφιλου; Του εκκεντρικού Ανδρέα Εμπειρίκου; Του μεγαλοαστού Οδυσσέα Ελύτη; Του κομμουνιστή Γιάννη Ρίτσου; Της ελευθεριάζουσας Μελίνας Μερκούρη; Ή του ομοφυλόφιλου Μάνου Χατζιδάκι; Προφανώς όλοι οι παραπάνω -η δική μας Ελλάδα- θα αποτελούσαν στόχους σας. Και η Ελλάδα στην οποίαν εσείς αναφέρεστε είναι η Ελλάδα του κάτω κόσμου. Δηλαδή του υπόκοσμου…». Αν μη τι άλλο, ο Χωμενίδης είναι σαφής.


matrix24.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά