Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Επανάσταση λόγω Σταϊκούρα

ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ οι δεξιοί, ρε παιδί μου. Με ένα μαχαίρι στο χέρι κυκλοφορούν. Και μη δουν άνθρωπο να προσπαθεί να πει κάτι διαφορετικό ή να ξεφύγει λίγο από το μαντρί: έτοιμοι να του το καρφώσουν στην πλάτη είναι. Ή στα πλευρά. Οπου τον βρουν εύκολο. Παράδειγμα: με αφορμή την περίπτωση του γενικώς άγνωστου βουλευτή Φθιώτιδας Νίκου Σταυρογιάννη, ο οποίος ψήφιζε ό,τι ψήφιζε μέχρι τώρα με το κεφάλι κάτω ως πρόβατο, αλλά ξαφνικά ανακοίνωσε ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα και διεγράφη διά μιας, μου τηλεφώνησαν τρεις (αριθμός 3!) για να μου αναφέρουν, με σχεδόν ταυτόσημες εκφράσεις, ότι «αυτός δεν έχει θέμα με τα μέτρα, έκανε την... επανάστασή του, λόγω Σταϊκούρα».
ΜΠΟΡΕΙ να έχουν και δίκιο, δεν λέω - με την καθίζηση που λογικά θα υποστεί και η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, πόσους να βγάλει στη Φθιώτιδα; Εναν; Ο Σταϊκούρας ως υπουργός θα έχει, λογικά, τις περισσότερες πιθανότητες. Αλλά γιατί δεν αναγνωρίζουν στον άλλον την πιθανότητα να έχει όντως συνειδησιακό πρόβλημα;
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά