Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πρωινά παρατράγουδα

Το να κάνεις λογοκρισία με άνωθεν εντολή στις μέρες μας είναι απαράδεκτο.
Σίγουρα αυτή η ιστορία θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της.
Από την άλλη , την κρατική τηλεόραση την πληρώνουμε όλοι μας και απαιτούμε ήθος και σοβαρότητα και όχι "πρωινές χαζομαρίτσες και εξυπνακισμούς" αν θέλαμε τέτοια ποιότητα υπάρχουν τα ιδιωτικά κανάλια με τα γνωστά σε όλους μας... νούμερα.

8 σχόλια:

  1. E ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδακια του τσυριζα το παιξαν ηρωες μπας και τους αποκαταστησει μετα ο αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο φελοί κατάφεραν να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα, επειδή ένας μεγαλύτερος φελός, ο Αιμ. Λιάτσος, έπεσε στη φάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοση δημοκρατία είχαμε να δούμε απο τη ΧΟΎΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ... ΔΥΟ ΠΡΩΙΝΩΝ ΧΑΖΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΣΤΕΪΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να παραιτηθεί ένας υπουργός γιατί έγραψε κάτι μια "φυλλάδα" και πήρε θέση μια κομματική παράταξη, χωρίς να δοθεί ευκαιρία στον υπουργό έστω δημόσια να "απολογηθεί", είναι λίγο "τραβηγμένο"... Πιστεύω ότι είναι λάθος των παιδιών όπως έθεσαν το θέμα, εμένα προσωπικά θα μου λείψουν, ο Αρβανίτης και η Κατσίμη έκαναν καλά την δουλειά τους, επίσης και καλές ερωτήσεις, πολλές από αυτές "φαρμακερές", στους πολιτικούς ανεξαρτήτου πολιτικού φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 1.7% ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ ανώνυμε των 7:29. 1,7% ακροαματικότητα δίνουν οι εταιρείες που στηρίζουν με νύχια και με δόντια τα ιδιωτικά κανάλια... Τα κρατικά κανάλια είναι πρώτα σε ακροαματικότητα σε όλη την επικράτεια αλλά και στον απόδημο Ελληνισμό, κυρίως εκεί!!! Δεν φαντάζομαι τηλεόραση στην Ελλάδα χωρίς την ποιοτική όαση των κρατικών καναλιών, μπορεί το κόστος να είναι αρκετά μεγάλο αλλά οι ποιοτικές παραγωγές πρέπει να αμοίβονται, να σκεφτεί κανείς ότι οι πιο ακριβές παραγωγές είναι τα ντοκυμοντέρ και η κρατική τηλεόραση έχει μεγάλη παρακαταθήκη. Ένα μεγάλο έργο είναι επίσης το αρχείο της ΕΡΤ, έγινε μεγάλη προσπάθεια, μπορείς να μπεις και να δεις τα πάντα, θα γεμίσεις παλιά και νέα Ελλάδα, ιστορία, έθιμα, παραδόσεις, άγνωστα μέρη, Ελληνική φύση, Ελληνικά νησιά, τα πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά