Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Άδωνις κατά Τράγκα: Αντιμνημόνιο κι Ελβετία δεν πάνε μαζί‏

Καυγάς ανάμεσα στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Πόπη Τσαπανίδου και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε όταν ο δεύτερος υποστήριξε ότι «αντιμνημόνιο και λεφτά στην Ελβετία δεν πάνε μαζί‏». Ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «άκουγα τον Γιώργο Τράγκα να φωνάζει δυο χρόνια για το αντιμνημόνιο. Η λύκαινα του Βερολίνου, η Φράου Μέρκελ, το μνημόνιο, το 4ο Ράιχ. Και ο άνθρωπος αυτός -εγώ λέω νομίμως- έχει τα λεφτά του στην Ελβετία... Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, ο Τράγκας θα τα τετραπλασιάσει». Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι ανάμεσα στους καταθέτες στην HSBC, σύμφωνα με τη «λίστα Λαγκάρντ» που δημοσίευσε το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη Hot Doc. 
parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. ρε μακακα γεωργιαδη γιατι δεν κανετε ενα νομο να απαγορευτει ο καθενας να βγαζει τα λεφτα του εξω ;; αααα θα μου πεις πως αυτο ειναι παρανομο απ την εοκ ! βουλοστο λοιπον και μη μιλας ! οποιος θελει μπορει να βαλει 500000 ευρω στην 'τσεπη' και να παει στην γερμανια και να ανοιξει μαγαζι ! ασε λοιπον τις μακακιες ! δεν τις χαφτουμε πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α 10.21.
    Μήπως θα έπρεπε να ξαναδιαβάσεις τί είπε ο Γεωργιάδης, μπας και καταλάβεις τί εννοούσε; Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, ακόμα και για ανθρώπους του δικού σου πνευματικού (λόγω ιδεολογίας) επιπέδου.
    Πάνος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά