Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ψυχάρης δεν θέλει να πουληθεί ο ΟΠΑΠ για να συνεχίσει να τον αρμέγει...


Άρθρο πρόκληση! ...
Διαβάζοντας το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αναλάβει σύμβουλος αποκρατικοποιήσεων της....
κυβέρνησης.
Η όντως εντυπωσιακή πρότασή του για ενοικίαση κι όχι πώληση του ΟΠΑΠ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού κάποιοι φίλοι του διαπλεκόμενοι, οι οποίοι είναι τώρα άφραγκοι, δεν μπορούν να βρουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να τον αγοράσουν. Και γι' αυτό προτείνει στην κυβέρνηση την ενοικίαση του ΟΠΑΠ που πρακτικά σημαίνει οτι το δημόσιο δεν θα εισπράξει... δεκάρα τσακιστή και κάποιοι θα πλουτίσουν εξασφαλίζοντας "στο τζάμπα" το management του Οργανισμού.
Ο κ. Ψυχάρης γνωρίζει ότι η πρότασή του δεν είναι ρεαλιστική. Άλλωστε, ο στόχος του είναι να μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση για να συνεχίσουν οι γνωστοί εργολάβοι να καταληστεύουν τον Οργανισμό με τις χαριστικές συμβάσεις και, βεβαίως, να συντηρούνται τα χρεοκοπημένα Μέσα Ενημέρωσης, αρπάζοντας χορηγίες της τάξεως των 800.000 ευρώ, όπως αυτή που εξασφάλισε πρόσφατα ο ΔΟΛ.

http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά