Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παπαδημούλης σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα

«Πόλεμος» στο Twitter για τη λίστα Λαγκάρντ!
Εορταστικός "πόλεμος" ξέσπασε στο Twitter μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη "λίστα Λαγκάρντ". Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης προσπάθησε να εμπλέξει για πρώτη φορά στην υπόθεση τον Μ. Χρυσοχοΐδη, για να δημιουργήσει, προφανώς, εσωτερικό πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη. "Σχέδιο εξόντωσης Βενιζέλου με εκτελεστή τον εκλεκτό του Χρυσοχοΐδη, Διώτη και... υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Αυτοπυροβολισμός!", αναφέρει ο Δ. Παπαδημούλης σχετικά με τις καταγγελίες του
ΠΑΣΟΚ περί στοχοποίησης του Ευ. Βενιζέλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Σε ρόλο... Αρτέμη Μάτσα»
Και η απάντηση-τιτίβισμα του Δ. Καρύδη: "Το είδαμε και αυτό. Ο Παπαδημούλης σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση ο Χρυσοχοΐδης με όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει. Ο αυτοπυροβολισμός λοιπόν είναι δικός τους, με τα δήθεν 600 ονόματα και την εμμονή για στοχοποίηση Βενιζέλου που έπεσε ξανά στο κενό". Ωραία θα μπει η νέα χρονιά!
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά