Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Την κάνει γυριστή...


... στον φιλαλήθη πρόεδρο Βενιζέλο που του ζητάει να πει την αλήθεια...
Ο Παπακωνσταντίνου επανέρχεται με δεύτερη ανακοίνωση και επιτίθεται στο Βενιζέλο, αφήνοντας υπαινιγμούς σε βάρος του, διατυπώνοντας το ερώτημα, "ποιος...
είχε συμφέρον να πειράξει τη λίστα" .
Για τον εαυτό του λέει πως θα 'ταν χονδροειδές αν το 'κανε αυτός και επανέρχεται σε 'κεινα τα 10 ονόματα που 'χε δώσει στο ΣΔΟΕ, ρωτώντας το Βενιζέλο τι απέγινε η έρευνα μ' αυτά.
Ολόκληρη η δήλωση:

«Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της "λίστας Λαγκάρντ" σε εμένα προσωπικά.

Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου.

Και επιτέλους, πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη "λίστα Λαγκάρντ" από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο Οικονομικών».
 http://nonews-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά