Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Αντώνης Κανάκης: Καμία ελπίδα αλλαγής από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει χαλιναγωγηθεί μέσα στην παθογένεια

Παραθέτω ένα απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη του γνωστού παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη:
Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω ότι είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα που αποδεικνύει ότι κάποιες φορές λίγη σημασία έχει η ηλικία σε ό,τι αφορά αυτό...
....που λέμε «νέοι άνθρωποι στην πολιτική», «νέες ιδέες στην πολιτική». Σημασία έχει να έχουμε εγκεφαλικά νέους ανθρώπους, με πραγματικά νέες νοοτροπίες.
Όλος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία του, τα πρόσωπά του, τα περισσότερα τουλάχιστον από αυτά, είναι πρόσωπα που έχουν χαλιναγωγηθεί μέσα στην καρδιά όλης αυτής της πολιτικής παθογένειας από την οποία

τόσα χρόνια υποφέρει η χώρα μας, είναι προϊόντα όλων αυτών των μηχανισμών και των νοοτροπιών που μας οδήγησαν εδώ –και, κατά συνέπεια κουβαλάνε τις ίδιες νοοτροπίες και τις ίδιες αντιλήψεις για τα πράγματα. Η, αντιπολίτευση σήμερα έχει το ίδιο χαμηλό πολιτικό επίπεδο, βλέπουμε πάλι τις ίδιες πολιτικές εξυπνάδες στο βήμα της Βουλής, προσωπικές κόντρες, εντάσεις, είναι πάλι οχυρωμένοι σε στρατόπεδα χωρίς να είναι έτοιμοι να ακούσουν, να συζητήσουν ή να συνεννοηθούν, πάλι ο λαϊκισμός πρωταγωνιστεί και οι υποσχέσεις είναι στο κόκκινο, γενικά παρατηρούμε όλα τα φαινόμενα που όλα τα κόμματα, που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια την εξουσία, φαίνεται να έχουν. Οπότε,προσωπικά, δεν έχω αισθανθεί κάποια ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής από αυτήν την πλευρά και δεν ξέρω, επίσης, και κατά πόσο οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν την ωριμότητα, την προσωπική και την πολιτική, να διαχειριστούν το γεγονός ότι από το 4% ξαφνικά βρέθηκαν παρ’ ολίγον κυβέρνηση. Υπάρχει μια ψαλίδα μεταξύ αυτών των δύο πραγμάτων, η οποία μπορεί να σε τρελάνει.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Επιτέλους κι ένας άνθρωπος με δημόσια παρέμβαση που δεν σπεύδει να χαϊδέψει τα αυτιά του πολύχρωμου ρεύματος που στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά