Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Επίτιμος...

Βράβευσαν τον Γκλέτσο στην απονομή! Μάλλον ως.. επίτιμο δήμαρχο
εφ.Ημέρα

21 σχόλια:

  1. H Φωτογραφια τα λεει ολα
    ο Πανουργιάς του λεει αντε αδειασε μας την γωνια αρκετα ταλαιπωρηθηκε η περιοχη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που σε ταλαιπορησε εσενα ο δημαρχος ανωνυμε 1.15 ; Ο γκλετσος δεν εκανε σωστες επιλογες δημ συμβουλων επειδη δεν ηξερε το ποιον ορισμενων ! σαν δημαρχος ομως ειναι αψογος και δεν θα του βρει κανενας ψεγαδι πανω του !Ο γκλετσος θα ξαναβγει να το ξερετε ! εχω ακουσει πολλα ονοματα που θα εχει στο νεο ψηφοδελτιο που θα κανουν παταγο ! καμια σχεση με τους παλιους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:35
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΩΜΑΤΑ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ;
    ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ 'ΟΜΟΙΩΣΗ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ 3 ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι άψογος ρεεεεεεεεε;;Ξέρεις εσύ το ποιόν του Γκλετσου;Σε ανύπαρκτους δεν βρίσκεις ψεγάδι μόνο οικονομικό.Σαν προσωπικότητα από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.Εσύ βέβαια έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.Είσαι και εσύ από αυτούς που λένε,Καλημέρα την μέρα έχουμε σήμερα;Είναι
    τραγικό που πέρα από 7 μ.......... έχει έστω και εσένα που νομίζεις ότι αυτός είναι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα δικαστηρια τα εχει γιατι υποστηριξε την περιοχη ανωνυμε 5.13 και οχι γιατι καταχραστηκε κατι απ το δημο και καμαρωνεις επειδη δηθεν ειναι επιορκος και δεν πολυκουνιεται ! Σαν δεν ντρεπεσαι λιγο λεω εγω ! Χαιρονται καποιοι εργολαβοι και εταιριες που ειναι επιορκος χαιρεσαι και συ που μας το παιζεις οτι νοιαζεσαι για την περιοχη μας ! Σε εχουμε παρει χαμπαρι τοσο καιρο τι ρολο παιζεις ! Προσωπικο προβλημα εχεις και τιποτα αλλο ! Οσο για την Ελλαδα που μας εκανε ρεζιλι ο Δημαρχος μαλλον το αντιθετο συμβαινει ! Σ' οποιον και να πεις οτι εισαι απο Στυλιδα λενε μπραβο στο δημαρχο που εχετε ! Μεσα στην οικονομκη κριση που περναμε κρατησε το Δημο ορθιο παρ ολο τον πολεμο ορισμενων πρωην συνεργατων του απο την πρωτη μερα που εκλεχτηκε ! Ανωνυμε η' ανωνυμη τι εισαι που βγαζεις τη χολη σου καθε τοσο ενα να ξερεις . Σ εχουμε παρει ολοι ειδηση πως το προβλημα σου ειναι καθαρα προσωπικο και η πολεμικη που κανεις στο δημαρχο δεν ειναι για το καλο της Αν φθιωτιδας αλλα για την παρτη σου ! Ο συνδιασμος που ετοιμαζει ο Γκλετσος θα κανει παταγο και θα την παρει την εκλογη απο την πρωτη κυριακη ! Εχει μαζι του ολον τον καλοπροαιρετο κοσμο της Αν φθιωτιδας αλλα και κοσμο απ ολη την Ελλαδα που τον στηριζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα δικαστήρια δεν είναι μόνο για το θέατρο των διοδίων.
    Αν δεν έχεις πάθει αλτσχαιμερ θυμήσου τον ξυλοδαρμό με κάποιον του
    συνδυασμού του και μάλιστα προσωπικό του φίλου τότε που γέλασε το πανελλήνιο με τα νοσοκομεία.
    Παίρνει συνέχεια αναβολές γιατί ξέρει τι γράφει η δικογραφία ,εκεί θα καταλάβουν όλοι τι ήθος έχει.
    Και για να μη κουράζεσαι επειδή βλέπει τι συμβαίνει με τον Πανουργιά που θα τον σαρώσει ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6.12 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΤΟΛΑΚΟ.ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ.ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ............. ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 6.38 ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ!ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ 6.12 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ O ΑΛΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΕ ΑΝΏΝΥΜΕ 6.12 ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΎ;ΞΕΦΤΊΛΑ Κ ΜΌΝΟ ΞΕΦΤΊΛΑ.ΌΣΟΙ ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ ΓΕΛΆΝΕ.ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΆΘΟΥΝ ΑΡΓΆ Η ΓΡΉΓΟΡΑ.ΚΆΝΕ ΥΠΟΜΟΝΉ Κ ΕΣΎ Κ ΚΡΑΤΆ ΜΙΚΡΌ ΚΑΛΆΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2.35 thelo k ego apo afta pou pinete...xaxaxaxa.poli plaka exeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους από την μακρινή Ασία.Εδώ μόλις είπα ότι είμαι από ΣΤΥΛΙΔΑ έγινε πανικός.Χαμός αδέρφια μου.Οι λέξεις κλειδιά για να περάσετε καλά αν έρθετε είναι ΣΤΥΛΙΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ανωνυμε η' ανωνυμη 6.38 - 6.40- 6.57- 7.12 μπορουσες να τα γραψεις σε ενα σχολιο ολα μαζι και δεν χρειαζοταν καθε 5 λεπτα να γραφεις κι απο ενα ! ειχα δικιο που σου εγραψα πως εχεις προσωπικο προβλημα ! ηρεμησε λιγο ! πηρες φορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάλλον οι αξιόλογοι δημοτική σύμβουλοι που τον βγάλανε κ δήμαρχο δεν ήξεραν το ποιόν του φίλε μου 2.35.Θα σε πονέσει ακόμα περισσότερο όταν θα ακούσεις εσύ τον συνδυασμό του Πανουργία.Αγάντα το μόνο που μπορώ να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαρχος θα είναι o Απόστολος Γκλετσος.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΔΩ 6.40.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΣΘΗΣΕΙΣ 8.16.ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ. ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ .........ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μα καλα το διαφημιστικο μπλογκ της Λαμιας τι ανερτησε παλι? για χαζους μας περνανε αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ................ ΕΓΕΙΝΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ.ΕΡΜΕ ΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7.29 σιγα, το καλσον προσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ καλέ 7.32 και εσύ στο κλαμπ είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά