Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σκληρό πορνό την ώρα του δελτίου της ΕΤ3 (Video)

Ήταν ίσως το ωραιότερο δελτίο ειδήσεων της χρονιάς. Η τηλεθέασή του λογικά θα ξεπέρασε κι εκείνη του Αγάθωνα στον μεγάλο τελικό της Eurovision! Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι οι ... ειδήσεις της ΕΤ3 είναι πιο βαρετές κι από φιλικό της Εθνικής με το Λιχτενστάιν σήμερα θα καταπιούν τη γλώσσα τους!
Η δημόσια τηλεόραση απέδειξε το βράδυ της Τρίτης ότι όταν θέλει μπορεί να κάνει θαύματα. Τι ακριβώς συνέβη; Την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, στην οθόνη πίσω από τον παρουσιαστή οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κι ένα καταπληκτικό πορνό. Είδατε γατάκια των μεγάλων καναλιών πώς συνδυάζεται η ενημέρωση με την ψυχαγωγία; Αν δεν είδατε ανοίξτε τα μάτια σας και απολαύστε το βίντεο ...
 http://nonews-news.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΑΛΩΝΕ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ, ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 150.000 ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΤΑ, ΔΕΚΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 360 ΕΥΡΩ ΑΠ ΤΟ 2015, ΥΦΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020, ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ 1.500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΟΟΣΑ, ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ ΣΤΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει ματαγινει [πλαστηρα μου] εσυ θες να μην το θυμασε
    1981 παραλαβαμε καμμενη γη αλλα διπλασιάσαμε μισθούς
    1985"Τσοβόλα δώστα όλα"
    1993 "Ο Μητσοτάκης ξεπουλούσε την Ελλάδα και είχαν επιλυφθεί του θέματος οι σύντροφοι Σταμούλος και Κολάς"
    1999 "Το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας μας"
    2009 "Λεφτά υπάρχουν"
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΑΛΙΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΜΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΔΩΣΕ Τ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΣΕ Τ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 0+0=14% ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΤΑ 54 ΔΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΥΜΗΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά