Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Υπουργός Εξωτερικών, ο Παναγιώταρος...

Το βιντεάκι μπορείτε να το βρείτε παντού, στο Avgi.gr, στο Left.gr και αλλαχού. Δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο να σταματάει στην Εθνική έναν φορτηγατζή από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, να τον κατεβάζει κάτω με το ζόρι, να ξεκολλάει από την καρότσα το αυτοκόλλητο που γράφει πάνω ΜΚ, να του  το κολλάει με δύναμη στο κούτελο και μετά να του...  λερώνει το φορτηγό με μαύρο σπρέι. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι,  χάρη στην επαρκέστατη  αντιρατσιστική νομοθεσία του 1979, ο κ. Παναγιώταρος θα έχει συλληφθεί ήδη.
Πρόκειται  για ρατσιστική βία καραμπινάτη. Ένας άνθρωπος εμποδίζεται να κάνει τη δουλειά του, απειλείται, εξευτελίζεται, προπηλακίζεται, μόνο και μόνο επειδή είναι από την ΠΓΔΜ,  είναι εχθρός της Ελλάδος εξ ορισμού και εξ αίματος. Κι όλα τούτα με δράστη έναν εκπρόσωπο του ελληνικού Κοινοβουλίου, έναν εκπρόσωπο του ελληνικού Κράτους.  Μπορεί να μην ενεπλάκησαν , όπως συμβαίνει συνήθως με τους χρυσαυγίτες, φαλτσέτες και σπασμένα μπουκάλια, η βία όμως ήταν παρούσα,  βία σωματική και ψυχική. Σαν τη βία που είχαν ασκήσει ο Παναγιώταρος και οι ομοϊδεάτες του στο  θέατρο «Χυτήριο», όπου προπηλάκιζαν κάθε βράδυ τους ηθοποιούς και τους θεατές, με αποτέλεσμα η παράσταση να  κατέβει άρον- άρον. Κατά τα λοιπά,  το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αποσύρθηκε, επειδή εμπόδιζε την ελεύθερη έκφραση των ιδεών.
 Μόλις ολοκλήρωσαν τον προπηλακισμό του οδηγού από την ΠΓΔΜ, οι χρυσαυγίτες ανέβασαν το βιντεάκι στο youtube  ως λάφυρο. Ήταν η σαμπάνια που άνοιξαν για να γιορτάσουν την απόσυρση  του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πράξη που επικυρώνει τη διαρκώς αυξανόμενη ισχύ τους. Πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι εορτασμοί, οι οποίοι  θα αποτυπωθούν με ράμματα στα κορμιά Πακιστανών, Αφγανών, Αλβανών και όσων άλλων προστατεύονται επαρκέστατα  από το νομοθετικό πλαίσιο του 1979.
Κάνοντας πίσω η κυβέρνηση, έστειλε στην Χρυσή Αυγή σινιάλο προστασίας και ασυδοσίας. Πρωτίστως ο Σαμαράς και η ΝΔ, αλλά όχι μόνο ο Σαμαράς και η ΝΔ. Μεγάλες είναι και οι ευθύνες του Βενιζέλου και του Κουβέλη, που δεν τόλμησαν να το πάνε μέχρι το τέλος, που έδρασαν ως αυτό  που πραγματικά είναι: Οι δύο ακούραστοι βαστάζοι του Αντώνη Σαμαρά. Όταν κάνεις οργισμένες δηλώσεις έξω από το Μαξίμου και μετά από λίγα λεπτά διαβεβαιώνεις ότι δεν πρόκειται να ρίξεις την κυβέρνηση, καλύτερα να σιωπάς εξ αρχής, για να μη  χάνεις και την αξιοπρέπειά σου.  Δεν βαριέσαι, το Μνημόνιο να 'ναι καλά και ας  μικρύνει λιγουλάκι ο πληθυσμός των μαυριδερών. Δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος.

Τον έχετε που τον έχετε υπό την προστασία σας τον Παναγιώταρο, δεν τον κάνετε και υπουργό Εξωτερικών να λύσει στο άψε σβήσε  τα εθνικά μας  θέματα, το Μακεδονικό, το Κυπριακό, τα Ελληνοτουρκικά.  Είναι και αψηλός, σαν τον Αβραμόπουλο...

Γιώργος Αναδρανιστάκης

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά