Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα

okokok1856122_625___.jpg

Δεκτό έκανε το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την εγγραφή του, ως απλού μέλος στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η νομαρχιακή του κόμματος στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, της συζήτησης που έχει ανοίξει και στα πλαίσια της κοινωνικής και ιστορικής επιταγής δημιουργίας ενός...

ενιαίου αριστερού, ριζοσπαστικού δημοκρατικού φορέα με πρόταγμα τη σωτηρία της χώρας και του ελληνικού λαού από τα μνημόνια και τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, είναι αδήριτη η ανάγκη της συμπαράταξης όλων εκείνων των ενεργών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, με αναφορές στην αριστερή, προοδευτική δημοκρατική παράδοση, την ηθική ακεραιότητα και τη συνεπή αντιμνημονιακή στάση, προκειμένου να εκφραστεί δυναμικά, αποτελεσματικά και νικηφόρα η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, συνεργαζόμενος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣYΡΙΖΑ-ΕΚΜ εδώ και οκτώ μήνες, «εκτιμώντας ότι η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα, αιτήθηκε στη νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την εγγραφή του, ως απλού μέλος στην οργάνωση κέντρου του κόμματός μας» [newpost]

Epikairo: Είναι ίσως από τις πιο πετυχημένες πολιτικές μεταγραφές των τελευταίων χρόνων. Το κουζουλό κοπέλι πάει γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσει το δικό του αγώνα στα μετόπισθεν για την τιμή της γραφικότητας της παλαβής αριστεράς. Παρά τις επίμονες παρεμβάσεις Παπαδημούλη για σωστές επιλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ απενοχοποιείται μέσω δήλωσης ότι  ''η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα'' και ψωνίζει από το παζάρι ό,τι έχει το καλάθι.

Ο Μισσελοζζανάκης δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς βρίσκεται στο φυσικό του χώρο.
epikairo.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά