Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κουβέλης - Βενιζέλος: κυβερνητικοί εταίροι ή φαναροκράτες;;;

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ο Βενιζέλος δεν έχει καμιά όρεξη να συγκρουστεί στα ίσα με τον Σαμαρά, παρά τους σχεδόν οξείς τόνους των εκάστοτε δηλώσεών του. Για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μόνο που δεν βγήκε στους δρόμους!!! Το ίδιο φυσικά και ο Κουβέλης... Αλλά ο Σαμαράς αποφάσισε να μην το προωθήσει στη Βουλή. ΟΠΟΤΕ, άνθρακες ο θησαυρός;;;
  • Και οι δυο είναι βέβαιο ότι κρατάνε φανάρι στον Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.
Γιατί να υποχωρούν αυτοί και να μην υποχωρεί ο Σαμαράς που είναι... ένας;;; Και ο πιο άσχετος περί τα πολιτικά τερτίπια έχει καταλάβει ότι ο Σαμαράς τους παίζει στα δάχτυλα και φαίνεται ότι για τους δυο [Κουβέλη και Βενιζέλο] είναι αρκετό το γεγονός ότι το παίζουν κυβερνητικοί εταίροι και κάνουν δηλώσεις για το μέλλον του τόπου!!!!
Ο Σαμαράς κρατάει την ίδια στάση όπως όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Δεν συναινούσε σε τίποτα και ήθελε εκλογές. Και τα κατάφερε να εκπαραθυρωθεί και ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ να φύγει από την κυβέρνηση. Δηλαδή, η συναίνεση υπάρχει για... το καλό της Δεξιάς;;; 

Λένε τα ρεπορτάζ ότι παρά την αρνητική στάση του πρωθυπουργού, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ προωθούν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή και αυτό προαναγγέλλει το ενδεχόμενο διάσπασης της κυβερνητικής συνοχής. 
Και λοιπόν;;; Εδώ που έχουμε φτάσει, εμείς, ο λαός, πληρώνουμε συνεχώς και δεν φαίνεται ότι σύντομα ... δεν θα πληρώνουμε!! Αυτή η κρίση τραβάει σε μάκρος και δεν μπορεί ο "αναμορφωτής" Σαμαράς να μας σώσει, παρότι βλέπει πέρα από τον ορίζοντα όπως χαρακτηριστικά είπε  μια μέρα... Αυτοί οι δυο, Κουβέλης και Βενιζέλος, συνεχίζουν να κρατάνε το φανάρι στον Σαμαρά. Εμείς όμως ΓΙΑΤΙ;;;
 http://nikoslagadinos.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. Γιατί τόση "πρεμούρα" με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ρε παιδιά; Ντε και καλά να κάνουμε την χρυσή αυγή αντιπολίτευση. Εφόσον ξέρουμε ότι η αντίδραση του λαού θα την εισπράξει η ΧΑ. Και σε έναν που δεν είναι ρατσιστής, κάποιος που το πρόβλημα του ρατσισμού δεν του κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη, μπορεί να πάρει ανάποδες στροφές και να την κάνει τη μ@λ@κί@....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΕΒΕΙ.... ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΝ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε αλήθειες και ο ένας και ο άλλος, αλλά μισές αλήθειες,που είναι χειρότερες και απο το ψέμα,επειδή έτσι κοροιδεύετε και τους εαυτού σας.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Μπενι και κ. Φανουρη , : Ο Σ αμαρας ειπε οτι ξαναβαλε την Ελλαδα στον παγκοσμιο χαρτη ,να σας ρωτησω , μηπως γινεται να την βαλουμε διπλα στις Μαλδιβες που δεν εχω παει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως έχω ένα αμαξάκι 1200 πού είναι 19 χρόνων κ το εισόδημα μου είναι με 2 παιδιά 11700 ευρώ πλέον κ πάλι δεν μιλάω κ κάνω υπομονή.Εκεί πού τρελαίνομαι είναι όταν κάποιοι πού έχουν τζιπαρες κ τεράστια οικονομική άνεση δηλώνοντας ούτε τα μισά στην εφορία από αυτά πού βγάζουν έχουν το θράσος τα κομματοσκυλα να μιλάνε για φτώχεια κ πείνα.Έλεος πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι καναριοι νησοι δεν σου κάνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά