Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο Μιλτιάδης με τις ανταύγειες και ο Πάνος με την βαφή Νο2

ΔΗΛΑΔΗ όλη αυτή η φασαρία με την ΕΡΤ έγινε για να γίνει υφυπουργός Υγείας η Ζέτα Μακρή;

Τίποτα δεν ήταν μέχρι προσφάτως η εν λόγω Μακρή. Ούτε καν βουλευτίνα. Μπλέκει με τους γιατρούς ο Νάκος, τον κουβαλάνε οι τέσσερις μέσα στο ξύλινο παλτό. Παίρνει τη θέση του στη Βουλή σαν επιλαχούσα στη Μαγνησία η Ζέτα.

Γίνεται αυτό το νταβαντούρι στην ΕΡΤ, φεύγει από την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ κι εκεί που έπαιξε την κολοκυθιά στον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός, του κάθεται η Βούλτεψη υφυπουργέσσα στο Υγείας.

Εύκολο είναι όμως να έχεις υπουργό πάνω από το κεφάλι σου τον Αδωνι; Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Εδώ δεν αντέχεται όταν τσιρίζει στην τηλεόραση. Θα αντέξεις να τον έχεις χαβαλέ πάνω από το κεφάλι σου και να του δίνεις ραπόρτο και αναφορά; Ετσι λοιπόν η Βούλτεψη είπε το γνωστό «απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο» και βρέθηκε στο υπουργικό συμβούλιο η Ζέτα.

Μαζί με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τις ανταύγειες στα μαλλιά που το δώσανε το Ναυτιλίας. Επειδή του αρέσουνε οι εφοπλιστές, τα σκάφη και η Μύκονος.

Ετσι από τις καραμπόλες που προέκυψαν βρέθηκε στο Πολιτισμού ο Πάνος Παναγιωτόπουλος με τη βαφή μαλλιών Νο 2.

Θα μου πείτε τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει ένας Πάνος ή ο συγκεκριμένος Πάνος με τον Πολιτισμό; Ο,τι είχανε και οι προηγούμενοι που είχαν περάσει: από τον Βενιζέλο μέχρι τον Βουλγαράκη κι από τον Κουβέλα, αν πάμε πιο πίσω, μέχρι τον Σαμαρά.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αντίθετα σαν θαυμαστής του Τόνι Σφήνου και τακτικός θαμώνας του Κούκου μια συνάφεια με την ποιοτική τέχνη την έχει.

Τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια προκύπτουν στη συγκρότηση των κυβερνήσεων.

Οπως η επαναφορά του Χρυσοχοΐδη. Εστω και στο Μεταφορών. Η οποία επαναφορά οφείλουμε να ομολογήσουμε ήταν επιβεβλημένη. Μια δουλειά ξέρει να κάνει ο άνθρωπος! Του υπουργού. Αλλη δουλειά δεν έχει κάνει στη ζωή του. Ν’ αλλάξει δηλαδή ο άνθρωπος επάγγελμα σ’ αυτή την ηλικία; Θα ήταν κρίμα κι άδικο. Στο διάστημα μάλιστα που έμεινε άνεργος, όταν έφυγε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πρόλαβε να διαβάσει και το μνημόνιο.

Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης αντίθετα, που έκανε επίσης υπουργό ο Σαμαράς, θα χρεωθεί τη λέζα των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων. Να κάνει πράξη δηλαδή όλα αυτά που έλεγε για λιγότερο κράτος.

Υφυπουργέσσα και η Φώφη. Η πρώτη γυναίκα μάλιστα που θα πατήσει το άβατον του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Για να συνεχιστεί η παράδοση με τα βαριά ονόματα υπουργών στο συγκεκριμένο υπουργείο: από τον Τσοχατζόπουλο στη Γεννηματά. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

Και πάνω απ’ όλα βέβαια στον ανασχηματισμό ότι έγινε και πάλι σύζυγος υπουργού η Μπουμπούκα. Ο Αντώνης Σαμαράς, με τη σοφία και τη σωφροσύνη που τον διακρίνουν ως πρωθυπουργό της χώρας, τίμησε όπως του άξιζε το ζευγάρι μπουμπούκος και μπουμπούκου Γεωργιάδη. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος να ξελαρυγγιάζεται στο κανάλι του Κουρή για να πουλάει βιβλία και να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Πού να του φτάσει ο μισθός του βουλευτού; Τώρα σαν υπουργός Υγείας θα βγάζει κάτι παραπάνω.

Οσο για κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι τρίζουν τα κόκαλα στον τάφο του Ιπποκράτη, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Η Υγεία βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Το ότι ταυτόχρονα βάζει λουκέτο ο Κατσέλης και μένουνε στον δρόμο χίλιοι νοματαίοι χωρίς αποζημίωση, δεν τρέχει κάστανο.

Ποιος τον γ@μεί τον ιδιωτικό τομέα; Τσιμέντο να γίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ.

Αυτά.

[Κώστας Καίσαρης - sentragoal.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά