Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το μεγάλο αλαλούμ

Συνέδριο κάνει και ο αγαπημένος ΣΥΡΙΖΑ (14 με 16 Ιουλίου) αλλά, παρά τις άοκνες προσπάθειες των πασόκων που έχουν μεταγραφεί στο κόμμα της χαράς, όλα γίνονται με βάση το γνωστό «άρτσι, μπούρτζι και λουλάς». Επρεπε να κάνουν τρεις συνελεύσεις στις οργανώσεις, αλλού κάνουν τρεις σε συσκευασία μίας, αλλού δύο σε μία, και πάει λέγοντας. Θα μου πεις σε νοιάζει εσένα τι συνέδριο θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Εντάξει, δεν θα χάσω και τον ύπνο μου για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συμβαίνουν πολύ ωραία πράγματα τα οποία με κεντρίζουν.
Αίφνης, μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει μητρώο μελών όποιος θέλει γράφεται όπου θέλει και πως έχουν συμβεί περιστατικά να έχει απορριφθεί κάποιος από
μια οργάνωση και να τον έχουν δεχθεί σε μια άλλη. Ή να στέλνει κάποιος σωρηδόν μέλη να γραφτούν για να αναδείξει περισσότερους συνέδρους, καθώς το εκλογικό μέτρο είναι 1/10. Συνέβη μου είπαν με εκ μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή ο οποίος έγραψε με τη μια... 1.000 μέλη στην εκλογική του περιφέρεια και θα εκλέξει μόνο αυτός 100 συνέδρους!! Αποτέλεσμα; Ψάχνονται τώρα να βρουν «φίλτρα» για να αποκλείσουν τέτοιες περιπτώσεις..
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά