Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Επιστολές “φωτιά” στο Δήμο Στυλίδας



Δύο επιστολές “φωτιά” απέστειλε στο stilida.com η Αντιδήμαρχος Στυλίδας Γεωργία Κοντού .
Η πρώτη εστάλη από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Στυλίδας Ευάγγελο Κυριακίδη προς το Δήμο Στυλίδας με θέμα “Έλεγχος νομιμότητας κατασκευών Κεντρικής Πλατείας Στυλίδας”
και η δεύτερη επιστολή είναι η απάντηση της Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Στυλίδας ,Γεωργίας Κοντού, προς τον Ευάγγελο Κυριακίδη για το ανωτέρω θέμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

 
επιστολη Ευαγγελου Κυριακιδη
επιστολή Γεωργιας Κοντου
 http://stilida.com/
 Σχόλιο : Η απάντηση της αντιδημάρχου στη συγκεκριμένη καταγγελία μπορεί να θεωρηθεί και ως ..μη απάντηση. 
Για την "ταμπακιέρα" ουδείς λόγος ή αλλιώς "στρίβειν δια του αρραβώνος". 
Η επιστολή του Προέδρου Δ.Κ  Στυλίδας κοινοποιείται και στην Πολεοδομία Λαμίας καθώς και στο Αστυνομικό τμήμα Στυλίδας, οι οποίοι σίγουρα θα επιληφθούν του θέματος.
Καλά ξεμπερδέματα.

14 σχόλια:

  1. Καλά κρασά.Πρώτη φορά βλέπω επίσημη επιστολή με (..............).Δείγμα της αγραμματοσύνης της κοντέσας.Φανταστική απάντηση.Κατάλαβε κανείς κάτι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεύτερη πατάτα απο τον Βαγγέλη!

    Πόσο αδιάβαστος και απροετοιμαστος θα φανεί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ;
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΕΝΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παδιά πέρα απο το οτι του Ευάγγελου και κάποιου άλλου που τα πίναν μαζί παρέα
    δεν τους κάθησε καμμία αρπαχτή
    Διότι ο Γκλέτσος άσχετος μεν ως Δήμαρχος
    Μαλάκας οχι δε
    πέταξε τα παρασσιτα απο τον δήμο
    Τι ψάχνει να μας πει τώρα???
    γράφοντας βλακείες
    Οτι και καλά βάζει μεγάλα θέματα
    Μπά δεν νομίζω !!!
    Α και κάτι άλλο γιά την Γεωργία
    Μέχρι στιγμής μιάς και το παίζει μεγαλοεπιχειρηματίας
    -Νονος του λιμανιού-
    πλούσιος χωρίς φράγκο στην τσέπη γόνο μεγάλης οικογενείας κλπ γιά να πιάσουμε και τον Τσαλίκη κλπ
    την θεωρώ πολύ πιό αξιόπιστη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΕΡΩΤΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΤΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ-ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ-;ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης καθόσον δεν την γνωρίζω, αλλά στην ζωή μου αποσιωπητικά (....) σε επίσημο έγγραφο πρώτη φορά βλέπω.
    Η γραμματική μας ορίζει ότι:
    Τα αποσιωπητικά σημειώνονται όταν δεν τελειώνουμε τη φράση.
    Κάποιοι με επικεφαλής τον δήμαρχο πρέπει να ξανακαθίσουν στα θρανία του Δημοτικού.
    ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ φίλε διαφωνώ μαζί σου.Οι άξιοι αποχώρισαν και άφησαν το μεγαλύτερο παράσιτο στο τόπο μας.Πάντως εγώ κατάλαβα ότι ψάχνεσαι πολύ.......σε καλό να σου βγει αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ.ΑΧ ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΓΕΛΟΊΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΈΝΑΝ.ΑΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ;ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΚΕΊ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ.ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΌ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.π.χ Χάλια o συναδερφος αυτός.π.χ χάλια το έργο αυτό.π.χ o σκηνοθέτης δεν με στηρίζει αφού το μεσημέρι έπινε κερασάκια και δεν αναγνωρίζει το ταλέντο μου.Μετά τα βάζουν και με άσχετους έτσι για να νιώσουν καλύτερα.ανακουφιζονται.ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ Ν"ΑΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΚΡΑΣΑΚΙΑ.ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ.ΗΛΙΟΣ,ΕΛΛΆΔΑ,ΤΡΕΛΑ,ΑΦΝΟΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει η απόφαση 244/2011 βρε παιδιά; Εψαξα και δεν την βρήκα.Το σωστό θα ήταν να ξέρουμε σε τι αναφέρεται για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την φόδρα αντιδήμαρχος γίνεται;αντε ρε νούμερα έχετε τα μούτρα να μιλάτε κιόλας.2.16 γυναικούλα της σειράς χαλάρωσε γιατί το ξέρεις το ντου;θα το φας.Λες πολλά και κάποιοι ξέρουν πολλά.Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία.Όσο και αν o άλλος έχει τον ρουφιανο της ασ.......ας κάποιοι είναι πολύ μπροστά.Κάποιος που ξέρει.Θα γελάσουμε όλοι μαζί.Είστε πίσω πολύ.O θεός μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΕΕ ΡΕ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΘΙΧΘΕΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 2:48 . ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.
    Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΟΜΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΠΡΕΠΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ . ΟΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ" ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ "ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ","ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ" Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 19.23 ετσι ακριβως ειναι. Αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα, δε το λεω ρεζουμε γιατι εκει στο Δημο δε θα το καταλαβουν. Και η προπαγανδα καλα κρατει. Με την επιστολη Κυριακιδη ανα χειρας καποιοι περιπλαουνται στα μαγαζια καταδυκνειοντας τον "υπευθυνο" ολων των κακων επειδη ζητει να τηρηθει ο νομος. Σα μεγαλυτερος ομως κρινω οτι θα επρεπε να απαντηθει η επιστολη υπηρεσιακα απο τον αποδεκτη και οχι απο καποιον που του κοινοποιείται απλως. Ειδαλλως ισως θα επρεπε να απαντησουν και αλλοι στους οποιους κοινοποιειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο panus di dasus δασους τι λεει σαν δασαρχης για την καταντια του Πλατανου;
    Θα μου πειτε τωρα σωθηκες αυτος κανονικα πρεπει ναναι επιορκος γιατι ολη μερα σουλατσαρει στην πλατεια με τα βλαχοειδη αντι να καθεται στο γραφειο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ? ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά