Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν «ψάρωσε» η Φώφη!

Το πρωτόκολλο... εμπόδισε τη Φ. Γεννηματά να μιλήσει στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων στο Πεντάγωνο. Ωστόσο, εκείνη δεν «ψάρωσε»! Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, στήθηκε μπροστά στις κάμερες και δήλωσε ότι είναι τιμή για την ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα που τοποθετείται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας!
Έθνος 
Ας ευχηθούμε να αρνηθεί και να μη "ψαρώσει" όταν  της ζητηθούν να περικόψει και άλλο τους μισθούς μας...

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΩΦΗ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ, ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ ΑΜΥΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά