Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στη Δεξιά έχει επιβληθεί η αηδής συναλλαγή με τα φασιστικά στοιχεία!!!

Ο Βορίδης με τον φασίστα Λεπέν

Η Εθνική Πολιτική Ένωσις (πιο γνωστή ως ΕΠΕΝ) ήταν ένα κόμμα που ιδεολογικά υπεράσπιζε το καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών. Ιδρύθηκε στις 30/1/1984 με ιδρυτή και “πνευματικό” ηγέτη τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, και πήρε μέρος στις ευρωεκλογές του 1984, λαμβάνοντας το 2,3% των ψήφων, οπότε και πήρε μία από τις 24 έδρες που κατείχε η Ελλάδα με τον νόμιμα δηλωμένο ως αρχηγό της Χρύσανθο Δημητριάδη
Στη Νεολαία ΕΠΕΝ, πρόεδρος της νεολαίας διορίστηκε από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ο Νίκος Μιχαλολιάκος (της Χρυσής Αυγής) και μετά την παραίτησή του, ο Μάκης Βορίδης. Η νεολαία που διαλύθηκε διαλύθηκε το 1996, προετοίμασε το έδαφος για την ίδρυση του μετέπειτα εθνικιστικού κόμματος με το όνομα “Ελληνικό Μέτωπο” (1994-2005). Το ιδρυτικό του Συνέδριο, όπου συμμετείχαν μέλη της Εθνικής Πολιτικής Ένωσης (Ε.Π.ΕΝ.), του [σκληρού φιλοχουντικού] Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος (ΕΝ.Ε.Κ.), και άλλων ακροδεξιών και χουντικών ομάδων, καθόριζε ως επίσημη ιδεολογία του τον ελληνικό εθνικισμό. Πρόεδρος υπήρξε ο Μάκης Βορίδης
Στις 15 Μαΐου 2005, το Ελληνικό Μέτωπο ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του και κάλεσε, με σκεπτικό την ανάπτυξη "εθνικής αντιπολίτευσης για την εθνική επιβίωση", τα μέλη του να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ. Τα παρακάτω στοιχεία από την ιστοσελίδα: http://www.metopo.gr
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 λαμβάνοντας 0,6% με υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων τον Μάκη Βορίδη. Στις Ευρωεκλογές του 1999 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έλαβε 0,12%, ενώ στις Εθνικές Εκλογές του 2000 συμμετείχε σε συνεργασία με την Πρώτη Γραμμή και έλαβε 0,18%. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ συμμετείχε σε 5 περιφέρειες και έλαβε κατά μέσο όρο 1,4% (1% στην Αθήνα με τον Μάκη Βορίδη, 1,2% στον Πειραιά με τον Χρήστο Χαρίτο, 1,2% στην Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Κουριαννίδη, 4,5% στην Καρδίτσα με τον Κώστα Καρδαρά και 2,2% στην Ανατολική Αττική με τον Μιλτιάδη Κρεμμύδα). Στις Εθνικές Εκλογές του 2004 το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ έλαβε 0,1%. Το πολιτικό κατεστημένο ευθύνεται για την εισβολή 1.500.000 λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά και για την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια. Η οικονομική αφαίμαξη των εργαζομένων και των μεσαίων στρωμάτων, ο αφελληνισμός της δημοσίας εκπαιδεύσεως από τους μαρξιστές και της Ελληνικής οικονομίας από το ξένο κεφάλαιο, η ανυπαρξία δημογραφικής πολιτικής, η προσπάθεια ταπεινώσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η αποθράσυνση του τουρκικού επεκτατισμού στην Κύπρο, στη Θράκη και το Αιγαίο, συνθέτουν μία ζοφερή πραγματικότητα που μόνο ανησυχία προκαλεί για το μέλλον του Ελληνικού έθνους. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στο 2ο Συνέδριό του, αλλά και με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Μάιο του 2005, ανέστειλε την πολιτική λειτουργία του και κάλεσε τα στελέχη και μέλη του να ενταχθούν στον ΛΑ.Ο.Σ. προκειμένου να υπάρξει ένα ισχυρό και αποτελεσματικό ΜΕΤΩΠΟ εθνικής αντιπολιτεύσεως στην πατρίδα μας.
Μετά τον ΛΑΟΣ, ο Βορίδης μεταπήδησε στη Νέα Δημοκρατία όπου βρίσκεται και σήμερα, και μάλιστα είναι και κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος!!! Έτσι φτάνουμε στην χθεσινή ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του, όπου μεταξύ άλλων είπε και τα παρακάτω ευτράπελα: 

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. [...] Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους. [...] Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά. [...] Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας».

Τα χαρακτηρίζω "ευτράπελα" διότι τέτοια είναι για μένα, αλλά για τον πολύ κόσμο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! Περνάνε για σοβαρές κουβέντες και μάλιστα σε μια δημόσια ύψιστη κομματική εκδήλωση του κόμματος που κυβερνάει τον τόπο και φιλοδοξεί να τον... ξεσκίσει!! Η Νέα Δημοκρατία πλέον είναι φανερό ότι λειτουργεί ως η κολυμπήθρα που ξεπλένει τους κάθε λογής τραμπούκους, φασίστες, χουντικούς, αντισημίτες, ρατσιστές, αντιδημοκράτες... Ο Βορίδης είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στην εποχή μας. 

Άλλωστε η Δεξιά ήταν πάντα η κολυμπήθρα για όλα τα φασιστικά κατακάθια. Μην ξεχνάμε ότι ο μισητός υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου, του Ιωάννη Μεταξά, ο Κωνσταντίνος Μανιαδάκης [ρετσινόλαδο, ομαδικοί εκτοπισμοί, δηλώσεις μετανοίας κ.λπ.] δεν "εξαφανίστηκε" μετά την απελευθέρωση, αλλά τον πήρε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τον έβγαλε βουλευτή με την ΕΡΕ, στις εκλογές της βίας και νοθείας του 1961. Σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζοντας την τακτική του πατριάρχη της Δεξιάς, πήρε στο κόμμα της Ν.Δ. τον Βορίδη (και τον Αδωνι Γεωργιάδη - άλλη περίπτωση με ελάχιστες διαφορές από τον Βορίδη), για να υπερασπιστεί τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας... ποιος;; Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!! Στη Δεξιά έχει δυστυχώς επιβληθεί αυτή η αηδής συναλλαγή με όλα τα στοιχεία εκείνα που κάποτε πίστευαν στη βία, στην απάτη, στην τρομοκρατία και αγωνίζονταν κατά της δημοκρατίας, την οποία τώρα επιζητούν δήθεν να υπερασπίσουν!!!

Αλλά το τραγελαφικό είναι ότι με τον φασίστα συνεργάζεται ένα κόμμα με μακρά ιστορία στους δημοκρατικούς αγώνες και φυσικά αναφέρομαι στο ΠΑΣΟΚ. Πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν ξεπερνούν τη φαντασία κι εμείς αδυνατούμε πλέον να ερμηνεύσουμε αυτές τις εξελίξεις που δυναμιοτίζουν ασφαλώς τα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Ο Σαμαράς είναι βέβαιο ότι τον χρειάζεται τον Βορίδη και τον κάθε Βορίδη στο κόμμα του, διότι κατά βάθος επιθυμεί την αυτοδυναμία της Δεξιάς, που μπορεί να περιλαμβάνει κεντροδεξιούς, δεξιούς, ακροδεξιούς, χουντικά κατάλοιπα, κι όλα τα κατακάθια του πολιτικού περιθωρίου. Και ο Βορίδης και ο Σαμαράς είναι αιλουροειδή ράτσας και γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν και οι δυο. 

Ξέρουμε ότι ο Χίτλερ πίστευε πως ήταν σταλμένος από τη Θεία Πρόνοια να κυβερνήσει τη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο, ο δε Γεώργιος Παπαδόπουλος "επίστευε ότι ήταν εκλεκτός του Θεού ή άλλου τινός" (ο Γ. Ράλλης στην κατάθεσή του στη Δίκη των χουντικών). Ο σημερινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν πάει πολύς καιρός που είχε ακουστεί πως συνομιλούσε με τον Θεό!!!

Θεέ μου, βάλε ένα χεράκι να σωθούμε...
 http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Αδέξιοι και Δεξιοί
    Ο Αντρέας ζεί και θα ζεί στα ονειρά μας, και στους χειρότερους εφιάλτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο CIA Ανδρεας ολος δικο σας. Να τον χαιρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά