Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στουρνάρας :Kάτσε κάτω και μην φωνάζεις. Δεν σε φοβάμαι

Άγρια κόντρα Στουρνάρα με Καμμένο και Καπερνάρο, στη Βουλή ...
Πρωτοφανής διαμάχη μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ...
ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε πως ενώ το ελληνικό δημόσιο έχει εδώ και καιρό κουρέψει τις αποταμιεύσεις των μικροομολογιούχων οδηγώντας τους σε τραγικές καταστάσεις, χθες πλήρωσε στο 100% της αξίας του ομόλογο που έληξε και βρισκόταν στα χέρια μεγάλου hedge-fund. «Σας καλώ να απαντήσετε στη Βουλή των Ελλήνων. Το πληρώσατε ναι ή όχι το ομόλογο; Και διαβάζω εδώ ότι φέρνετε την άλλη εβδομάδα τον Σόρος για να σας στηρίξει. Τα ίδια που έκανε ο Παπανδρέου κάνετε;» είπε ο κ. Καμμένος. Προς έκπληξη όλων ωστόσο ο κ. Στουρνάρας αρνήθηκε να του απαντήσει λέγοντας πως θα απαντήσει όταν έρθει η ώρα προκαλώντας έτσι σε πολλούς την εντύπωση ότι το ομόλογο πληρώθηκε κανονικά. «Δεν σας απαντώ. Δεν θα ρίξω εγώ νερό στο μύλο των κερδοσκόπων». Η στάση Στουρνάρα εξόργισε όπως ήταν φυσικό τον Πάνο Καμμένο ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Κύριε Υπουργέ των Οικονομικών απαντήστε με ένα «ναι» ή με ένα «όχι» . Το πληρώσατε το ομόλογο;». «Καθίστε κάτω και μην φωνάζετε. Δεν σας φοβάμαι. Δεν απαντώ» ήταν η μόνιμη απάντηση του Γ.Στουρνάρα εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο την αντιπολίτευση. Στο τέλος πάντως αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως το ομόλογο πληρώθηκε αφού αυτό έπρεπε να γίνει σύμφωνα με τον νόμο ειδάλλως θα χρεωκοπούσαμε.
Ο κ. Στουρνάρας πάντως απάντησε σε άλλο ερώτημα για το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων διαβεβαιώνοντας πως οι εγγυημένες καταθέσεις δεν κουρεύονται. Χαρακτήρισε μάλιστα λαϊκιστικές κορώνες τα ξεσπάσματα των ΑΝ.ΕΛ ενώ απευθυνόμενος στον Β.Καπερνάρο του είπε "Λυπάμαι για το κατάντημά σας. Θέλετε να προκαλέσετε φόβο στους Έλληνες πολίτες. Σας το ξαναλέω. Οι εγγυημένες καταθέσεις δεν πειράζονται .

Η κόντρα μεταξύ ΑΝ.ΕΛ και Στουρνάρα δεν τελείωσε εκεί. Κι αυτό γιατί λίγη ώρα αργότερα ο κ. Καπερνάρος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Στουρνάρα για τις off shore εταιρείες. "Μην λέτε και πολλά για τις off shore εσείς. Δεν κοιτάζεστε και λίγο στο εσωτερικό σας για τις off shore. Γιατί ο λαός λέει "λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του" είπε ο κ. Στουρνάρας φωτογραφίζοντας τις καταγγελίες Άδωνη Γεωργιάδη πως το σκάφος του Πάνου Καμμένου ανήκει σε off shore εταιρεία.

Λίγο αργότερα, τη σκυτάλη πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος είπε στον Στουρναρα ,πως, αισθάνεται «φυσική και αστρική αποστροφή» , με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντά ότι «θα χάσω τον ύπνο μου».
 http://nonews-news.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ.ΣΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένεις απ' το Στουρνάρι; Σεβασμό του κοινοβουλευτισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ! Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ! ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ 85% ΠΟΥ 40ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ;; ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΜΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πριμοδοτούν ΜΑΡΗ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά