Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Προσλήψεις : 56 θέσεις στο Δήμο Στυλίδας

Οι προβλεπόμενες ειδικότητες του προγράμματος είναι οι εξής: Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και ΙΕΚ κατεύθυνσης πληροφορικής,ΠΕ, ΤΕ Διοικητικοί, Οικονομολόγοι, Λογιστές, Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΔΕ Διοικητικοί καθώς και Υ.Ε. γενικών καθηκόντων. Ακόμη προβλέπονται για απασχόληση Π.Ε., Τ.Ε., Κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι,Βρεφοκόμοι Ειδικής Αγωγής,Ψυχολόγοι, Φυσιοθεραπευτές,ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι, Νοσηλευτές καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων.
Με κριτήρια ΑΣΕΠ
Η προκήρυξη του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίαςθα γίνει μέσω του ΟΑΕΔ και η επιλογή των ενδιαφερομένων με κριτήρια ΑΣΕΠ. Μάλιστα από την προκήρυξη του προγράμματος είναι απαραίτητη για την υποβολή δικαιολογητικών κάρτας ανεργίας. 
Περισσότερες πληροφορίες εφ, Ημέρα

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΌ ΕΙ ΆΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΠΆΡΕΙ O ΚΌΣΜΟΣ ΚΆΝΑ ΛΕΦΤΑΚΙ ΈΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΛΊΓΟ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Η ΆΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΕΙ ΣΩΣΤΆ ΏΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΊ ΚΆΤΙ.ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ Κ ΠΡΙΝ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΠΕΡΊΠΟΥ.ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστουλακουμ ουτε μια προσληψη δεν μπουρεις να κανς
    πως θα παρουμε αγουριναμ τσι εκλουγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά