Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Οι εκπρόσωποι του μίσους

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα συντηρούν πλέον καθημερινά στη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι μόνο τα συνθήματα «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», που ακούστηκαν στα εγκαίνια των γραφείων του εθνικιστικού αυτού μορφώματος στα Χανιά, «παγώνοντας» και εξοργίζοντας τους Κρητικούς, είναι και οι νέες υποσχέσεις που δίνει ο (πολύς) κ. Ηλ. Παναγιώταρος, ο οποίος σε ομιλία του στην Καλαμάτα, αφού έκανε λόγο για «ΕΑΜοβούλγαρους και κομμουνιστοσυμμορίτες», είπε ότι, όταν
η Χρυσή Αυγή έρθει στα πράγματα (;), τότε θα καθιερώσει τις επετείους των μαχών στον Γράμμο και στο Βίτσι ως «εθνικές επετείους», προφανώς με ημιαργίες, παρελάσεις και ταρατατζούμ.         
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ! ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ! ΘΕΛΟΥΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΑΠ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ! Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ! ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΛΑΤΕ ; Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ; ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ;;; ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά