Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Κοινωνική αντεπανάσταση έχει εξαπολύσει η δικομματική κυβέρνηση...

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει εξαπολύσει στο εσωτερικό της χώρας μια «κοινωνική αντεπανάσταση», ενώ στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ακολουθεί συμπεριφορά δορυφόρου που έχει την αναφορά της σε δυο τουλάχιστον αφεντικά: στους Γερμανούς και στους Αμερικανούς.
  Έχουμε παραδοθεί άνευ όρων στους δανειστές και σ' εκείνους που θέλουν να κουλαντρίζουν τις τύχες της Ευρώπης και του κόσμου. Η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης συμβαδίζει με την κοινωνική πολιτική της. Είναι η πολιτική ενός δορυφόρου. Δεν έχει εθνική στρατηγική – οι πράξεις της, σπασμωδικές και ατελέσφορες, γίνονται με στόχο να ικανοποιήσουν ξένα κέντρα αποφάσεων ή και να εκτελέσουν εντολές. Η επαιτεία δεν αποδίδει. Πότε θα το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση του Σαμαρά και του Βενιζέλου;
Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι με την κυβέρνηση-ανατροπέα των κοινωνικών και οικονομικών κατακτήσεων του λαού μας, συμβαδίζει και η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός. Η δικομματική κυβέρνηση καταπατά την ηθική τάξη και την αξιοκρατία σε όλες τις επιλογές. Έλλειψη κάθε ευαισθησίας. Δεν τηρούνται πλέον τα στοιχειώδη προσχήματα. Οι απολύσεις στην δημόσια διοίκηση έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις.
  • Πού θα σταματήσουν;;;
  • Ποιος θα τους σταματήσει;;; 
  • Πότε θα σταματήσουν οι γονυκλισίες στους δανειστές;;;  
  • Κουραστήκαμε να πληρώνουμε χαράτσια και φόρους, ενώ μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, και χιλιάδες άνθρωποι είναι στην ανεργία 
  •  http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά