Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Εκπομπή-αφιέρωμα στους ψεκασμένους

Εκπομπή-αφιέρωμα στους ψεκασμένους ήταν η χθεσινή του Νίκου Χατζηνικολάου, με φιλοξενούμενο τον Πάνο Καμμένο. Eπιγραμματικά, στα θέματα συνεργασίας, ο Καμμένος δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να κάνουν από κοινού αγώνα να ονομαστούν τα Σκόπια ως Νότια Σλοβενία, να στείλουν τον Λαφαζάνη με τον Κουίκ να φυλάνε σκοπιά μαζί με τη Φρόντεξ μη μπει κανένας μετανάστης στα κλεφτά και να πηγαίνει ο ίδιος τον Ερνέστο τις Κυριακές στην εκκλησία...Ο Καμμένος, βλέποντας την εξέλιξη του Άδωνη και του Βορίδη, τοποθετήθηκε και ο ίδιος ιδεολογικά στο «πατριωτικό κέντρο»! Ας βάλουν ένα μονά-ζυγά στο πολιτικό κέντρο τις καθημερινές διότι ο συνωστισμός είναι μεγάλος και θα ΄χουμε τρακαρίσματα.Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεσμεύτηκε για πολλοστή φορά ότι
θα εφαρμόσει το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματός του μέχρι κεραίας, με επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2009, συντάξεις στα 800 €, μειώσεις των φόρων ολούθε και όλα αυτά προφανώς από το πρωτογενές πλεόνασμα που έφερε το τρισκατάρατο μνημόνιο. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το πολιτικό πρόγραμμα του Καμμένου δε βγαίνει ούτε με 100 δις πρωτογενές πλεόνασμα.Ο Καμμένος νιώθει απογοητευμένος που δεν δίκασε η σημερινή βουλή τον Παπανδρέου και μάλιστα ρίχνει ευθύνες και στους Χρυσαυγίτες που λίγο πολύ κακάρισαν στο συγκεκριμένο θέμα. Ακόμη, νιώθει περήφανος για τη θητεία του στο Υφυπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και αποδεικτικό στοιχείο του έργου του ήταν η πρωτιά του κόμματός του στις εθνικές εκλογές στους Λειψούς!Τέλος, ευχαρίστησε τον Χατζηνικολάου με ύφος Βασιλάκη Καΐλα καθώς τόλμησε να τον καλέσει σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ τον πολεμούν με μένος οι λοιποί τιβί Τζεντάι του Λούκας.Ο Πάνος Καμμένος σπούδασε οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών. Φημολογείται ότι στην πτυχιακή του στα οικονομικά χρησιμοποίησε την οικονομική θεωρία του Χριστού, ευλόγησε το πρωτογενές έλλειμμα των 2 ψαριών και 5 καρβελιών και τάισε ένα έθνος. Στη δε ψυχολογία, άνοιξε ακόμη και τους σφιγκτήρες του Φρόυντ.To μόνο θετικό που βγήκε από τη χθεσινή εκπομπή είναι ότι οι τοποθετήσεις Καμμένου κόντεψαν να κάνουν τον Χατζηνικολάου μνημονιακό. Λίγο ακόμη ήθελε, ήταν που ήταν το μαλλί, έγινε αχινός και έσφιξε τα χείλη να μη βγει το γέλιο δυνατό. Βράχος!
http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά