Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

“What is this motherfucker Pangalos doing?”

Απλά απίστευτο.
Οι Αμερικανοί μετά από αυτό σπεύδουν για ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

4 σχόλια:

  1. Νατος! Τουτος ο θρασυδειλος, συμπλεγματικος και καλοπερασακιας με δικους μας φορους πρωην κυβερνητικος αντιπροσωπος, που μια ζωη αιχμαλωτος της μασας δεν μπορεσε ως τα τωρα να χαλιναγωγησει τις ορεξεις του, οπως τα λογια του και τις πραξεις του,να καυχαται χωρις ντροπη(σαν μοναδικος πρωην υπουργος εξωτερικων στην υφηλιο), οτι στην ενεργο ζωη του ηταν θαρραλεος μαγκας κι επαιζε κρυφτουλι με τις μυστικες υπηρεσιες εδω κι εκει!!! Αυτος δεν ηταν που προδωσε τον Οτσαλαν, τον αρχηγο του απελευθερωτικου αγωνα των Κουρδων, στη μυστικη αστυνομια των Τουρκων στη Κενια? Παραδοξον πλασμα, περιεργον, ατιθασσον, ασταθες, αβεβαιων διαθεσεσεων, εγωπαθες και σοφομωρον ο πρωην ελλην υπουργος μας!! μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξυ ο διεθνης τυπος δημοσιευει και κοροιδευει με τα χαλια και τις εξυπναδες του πρωην υπουργου μας.
    Κοροιδιες βεβαια που αντανακλουνται πανω σε καθεναν απο μας τους πολιτες της Ελλαδος μεσα και εξω απο τα συνορα της.
    Εν αντιθεσει με τον δικο μας καραγκιοζη αλλοι αξιωματουχοι εδω εξω, που εμφανιζονται στα καναλια σιωπουν για το τι καναν και δεν καναν με τις δικες τους εθνικες μυστικες υπηρεσιες. Μαλιστα ο πρωην πρεσβυς των ΗΠΑ στη Γερμανια ερωτηθεις για το πως και το γιατι, εκοψε καθε ερωτηση πανω στο θεμα, λεγοντας, οτι ειναι ορκισμενος στο συνταγμα της πατριδας του να μη μιλα και δινει πληροφοριες για θεματα κρατικων μυστικων υπηρεσιων εως το τελος της ζωης του. Τι περισσοτερο να πεις για τον δικο μας Κοκοβιο, αλλο απο το να ντρεπεσαι για τουτο το εγωπαθες και σοφομωρον πλασμα που καποτε στεκοταν στη κορυφη της ελληνικης διπλωματιας. Φανταζεται κανεις να μιλα ποτε ετσι ενας πρωην γερμανος υπουργος εξωτερικων?!!!!μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου κατέθεσε δικηγόρος . Απο καθημερινη 30.10.2013

    Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι εφόσον αποτελούν αληθή γεγονότα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, συνιστούν «αποκάλυψη μυστικών πολιτείας» και όπως τονίζει εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της.

    Μραβο, χιλια μπραβο στον αξιοτιμο δικηγορο!! μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά