Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Λαζόπουλος- Παπαδάκης: Γεγηρακότες και ξεπερασμένοι...

Ξέσπασαν στον -που αλλού!- Παπανδρέου...
Κουρασμένοι άνθρωποι,γερασμένοι,προβλέψιμοι,αναλώσιμοι,αλλά και ξεπερασμένοι,στήσανε μια πρόχειρη παράσταση βρίζοντας χυδαία τον Γιώργο Παπανδρέου,για να...

κερδίσουν τηλεθέαση (Παπαδάκης) και κανά πελάτη στο θέατρο (Λαζόπουλος).
Ο Παπαδάκης μετά την αηδιαστική υποδοχή, με αγκαλίτσες και φιλάκια και γλειψίματα του έκανε την "αυθόρμητη" ερώτηση Τι θα έκανες αν ερχόταν να παρακολουθήσει την παράσταση ο Γιώργος Παπανδρέου.
Κι άρχισε να ξερνάει ο άλλος τον οχετό και τις εμμονές που έχει για τον Παπανδρέου ("καταστροφέας",βλέμμα βλακός κλπ).
Δυο παρακμιακοί τύποι,που εις τας δυσμάς της καριέρας τους,με την έμπνευση να τους έχει εγκαταλείψει προ πολλού,επαναλαμβάνουν απλώς τον εαυτό τους.
Με τον ναρκισσισμό που ταιριάζει στις πάλαι ποτέ δόξες της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας και της σάτιρας...
 http://nonews-news.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. ΜΕ BMW 735 ,ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ,ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ... ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαλάκη
    δεν μπορεί κάτι θα σου έκανε ο Παπανδρέου..
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωταθλητές λαϊκισμού αμφότεροι. Ο ένας φεύγει απο το κανάλι τον Ιούνιο και γυρίζει τον Οκτώβριο για δουλειά, και ο άλλος ειναι τυπικό παράδειγμα καπιταλιστή. Όμως και οι δυο κάθε μέρα χύνουν ποταμούς δακρύων για τους φτωχούς Έλληνες.
    Δοξάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθε φορα που δικαιωνεται ο Παπανδρεου λυσαει το αληταριο της χωρας. Ποιος μιλαει ? Ο παπαδακης και ο λαζοπουλος ο ντερμπεντερης και ο καψης. Φτανει στο τελος η βασιλεια τους και ετσι ισως βρει η χωρα την ηρεμια της και την προκοπη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλους σας. ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ.
    Να ειστε καλά, μας κάνατε και γελάσαμε πάλι!!!
    Και για να σοβαρευτούμε. Τον ΓΑΠ, δεν τον έβρισαν, τον περιέγραψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΦΑΙΔΡΟΥ ΑΛΕΞΗ
    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή η ΑΧΛΑΔΑ έχει πίσω την ουρά ....ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΕ προκαταβολικά κύριε στις 8.27. Γελάει καλά όποιος γελάει ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ λέει μιά παροιμία ( που επαληθεύεται πάντα ) εγώ θα περιμένω 2-3 χρόνια ακόμα γιατί από αυτά που διάβαζα τότε στον τύπο ( δηλώσεις και σημαντικές πράξεις του ΓΑΠ) επαληθεύονται σήμερα. Για τις αιτίες πχ οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ευρωπαϊκό επιτόκιο που πρέπει να μειωθεί πολύ, για το Ευρωομόλογο επίσης που έχει μουλαρώσει η Γερμανία αλλά οσονούπω θα γίνει πράξη, για τα κεφάλαια που τρέχουν ασύδοτα στο παγκόσμιο στερέωμα και τέλος το πιό σημαντικό τα ΔΗΜΟΨΗΦΊΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Θα μου πείτε η ΜΕΡΚΕΛ δεν ρωτάει τους άλλους 16 συνεταίρους της στους 17 της νομισματικής Ένωσης ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τους ΛΑΟΥΣ; Θα πρέπει να λέμε τι ΛΕΝΕ οι ΛΑΟΙ και οχι τι λένε οι αγορές. Αυτή είναι η σωστή νομίζω άποψη. Ασφαλώς οι αγορές είναι σημαντικό εργαλείο αλλά για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά