Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Επιστολικές ψήφοι

Φαίνεται πως ο δήμαρχος Στυλίδας θεμελιώνει την προεκλογική του καμπάνια στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων στους υπουργούς.Μετά το τηλεοπτικό συναξάρι με τον Άδωνι στον ΣΚΑΪ, το γράμμα προςτον Ν. Δένδια,ήρθε η σειρά των Μανιάτη και Τσαυτάρη να δώσουν απαντήσεις σε πάσης φύσεως αιτήματα. Ο Απ. Γκλέτσος ζητά, για τις ελαιοκαλλιέργειες του τόπου του, «κατασκευή φραγμάτων και λιμνο-δεξαμενών με τέτοιο τρόπο που να μπορούμε να προσεγγίσουμε τα έργα αυτά (...).
Θα θέλαμε δηλαδή να απλοποιηθεί η διαδικασία μελέτης και κατασκευής των έργων». Δυστυχώς ή ευτυχώς ειδικό καθεστώς για τα έργα της θεσμικής επικράτειας του Απ.Γκλέτσου δεν προβλέπεται. Δημιουργείται ωστόσο η αίσθηση ενός μαχόμενου αυτοδιοικητικού, έστω κι αν οι διεκδικητικές βολές αποτελούνται από άσφαιρα πυρά. Η εικονική πραγματικότητα και οι διαφημιστικές τεχνικές κάνουν θαύματα στις μέρες μας.
εφ.Ημέρα

14 σχόλια:

  1. ΑΠΟΥΣΤΟΥΛΑΚΟΥΜ ΣΕΙΔΑ ΠΡΟΥΧΤΕΣ ΠΩΣ ΕΓΝΕΣ ΕΤΣ ΠΑΙΔΟΥΛΙΜ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΕΣ
    ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΟΥΡΕ ΤΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΣ ΙΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ
    ΤΑΚΑΝΕΣ ΜΑΝΤΑΡΑ
    ΓΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΛΗ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ Γ....Σ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΑΦΟΒΑ. ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχισε παλι να χαριζει χαντρες και καθρεφτακια στο ποπολο
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:39
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος απο το δημαρχειο καλαιδαει στον Πανουργια
    προσεχως θα κλαψουνε μανουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:48
    ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα χρησιμοποιει καινουργιο κολπο θετρινισμου και κοροιδιας προς το για το κοσμακι για τα ψηφακια. Γραμματα προς τους υπουργους να του λυσουν τα προβληματα, αφου ειναι ανικανος και αγραμματος να ακολουθησει τις πρεπουσες διαδικασιες.
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΛΑΧΟΠΟΛΙΤΙΚΗ . ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΑ ΧΕΣΤΕΙ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΑΛΩΝΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.11 πολύ αντρικο ρε αλάνι εκμερους του νταή και πολύ ηθικό.Αλλά για ποιο ήθος να μιλήσουμε;;Όσο για εσένα τα γνωστά,νούμερο και μακακας μία ζωή.Πρόσεχε μην φάτε μαζί το γα.........η στο τέλος και μαζί και τις φαπες σάς όπως παλιά πού o δικός σου κλαψούριζε στα μίντια γιατί ήταν πολλές οι φαπες μα παρά πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΌ ΤΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ O 11.11 ΠΟΎ ΠΡΟΚΑΛΕΙ O ΜΑΤΑΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΤΟΥ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΈΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΝΑ ΈΡΘΕΙ..ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΠΟΙΌΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΈΑ;;ΆΣΕ ΠΟΎ ΠΟΛΛΟΊ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ Η ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΕΝΙΚΆ..ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΈΤΣΙ ΚΟΠΤΙΤΗ;;ΆΡΧΙΣΕ Η ΈΠΑΡΣΗ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ.O 11.11 ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΝΤΑΗ.ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο 11.11 ΕΙΜΑΙ 10.09 ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ. ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΣΙΓΑ ΤΑ CALCEDONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ 11.11 ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ;ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΑΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΒΛΑΞ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΓΑ.....Η.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά