Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δεν θα πλήξουμε...

Χώρο μαζικού αθλητισμού εγκαινιάζει ο Πανουργιάς, ρόλο σε θεατρικό έργο μαθητών σχολείου ο δήμαρχος Απόστολος! Η μάχη στον δήμο
Στυλίδας άναψε!
εφ.Ημέρα

15 σχόλια:

  1. ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πανουργιάς με το να μην ανακοινώνει επίσημα την πρόθεση του δίνει λόγο σε πολίτες να τον κατηγορούν ότι έχει στήσει το παιχνίδι μαζί με τον Γκλέτσο.
    Τι περιμένει ; Σε πέντε μήνες αρχίζει η προεκλογική περίοδο.
    Μήπως έχει κακούς συμβούλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΣ
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΑΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΑΛΗΣ
    Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΝΙΖΗ....Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απολυτη καταντια για τον τοπο μας κυριοι. Κανεις σοβαρος δε βγαινει μπροστα? ψηφοθηρας εναντιον ψηφοθηρα και θεατρινος εναντιον θεατρινου ειναι η μαχη και εμεις ολοι παγωμενοι παρακολουθουμε την καταντια αυτη. Ενας ντοπιος ρε παιδιαααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για δεστε δυο ατομα κοντοφθαλμα κι ανικανα, που σκοπευουν μελλοντικα να διαχειριστουν τις αναγκες του δημου μας σαν εκλεγμενοι δημαρχοι απο μας τους δημοτες, με τι φθηνα καραγκιοζιλικια , οπως σωστα γραφουν κι οι ανωνυμοι πιο πανω, επιδιωκουν να αποσπασουν τη προσοχη μας και να μπουν σιγα σιγα στο προεκλογικο παιχνιδι.

    Για να υπηρετηθουν αναγκες και λυθουν προβληματα του δημου μας προυποθετει , οτι τα ατομα αυτα θα εχουν σπουδασει κι αναλυσει με το τι βασανιζεται και με το τι υποφερει το καθε κοινοτηκο διαμερισμα και η ιδια η εδρα του δημου μας, ωστε να καταγραφουν στοχοι και σχεδιαστουν
    εργα και στρατηγικες για την επιλυση τους. Αυτο κανει και τη διαφορα απο καθε τυχαρπαστο, μονο διαχειριστη τα του δημου απο εναν με οραματισμο και δυναμικη δημαρχο. Θα ηταν εγκλημα και θα πρεπει να τιμωρειται αν στη φαση που διερχεται η κοινωνια του δημου μας, με την ανεργεια των νεων, την υποαπασχοληση , την συρικνωση του αγροτικου εισοδηματος και παρομοια, δεν καταγραφουν στη πρωτη σειρα στοχοι και στρατηγικες για την επιλυση τετοιων κοινονικων προβληματων, τωρα μαλιστα που με τον Καλικρατη θα αποκτησει ο καθε δημος και μια μεγαλυτερη αυτονομια.

    Ειναι το θεατρο και το κεντρο αθλητισμου κυρια θεματα που στην επομενη περιοδο θα στεκονται στο επικεντρο φροντιδας των υποψηφιων και ειναι θεματα που μας βοηθουν να ξεπερασουμε τη μιζερια μας ?
    Χωρις σοβαροτητα, νεο τροπο σκεψης, νεα καταταξη των προβληματων για λυση, νεες αναζητησεις σε νεους τομεις της οικονομιας , νεους καινοτομους τροπους προσελκυσης επενδυτων στον τοπο μας και γενικωτερα ενα νεο οραμα, που θα καταγραφει τα δυναμικα στο δημο και θα ιεραρχει προτεραιοτητες στις λυσεις των προβληματων στο τοπο μας δεν τραβαει πια. Η μαγκια και οι μικροεντυπωσεις μονο δεν συγκινουν πια πολιτες, ακομα και με λιγο νιονιο στο κεφαλι..
    Να μια νεα ειδηση ενδιαφερουσα και για τον δημο μας! Το Ευρωπαικο προγραμμα ΟΡΙΖΟΝ
    θα διαθεσει τα επομενα 7 χρονια 80 δις. Ευρω για στηριξη ερευνας και τεχνολογιας, μαζι και για βιοτεχνολογικες εργασιες, εκμεταλευση φυτων μαζι και φυλλων ελιας για βιολογικες παραγωγες στη βυρσοδεζια, φαρμακευτικη, χρωματοβιομηχανια κ.α.
    Ερωτηση και απορια! Τα λιοφυλλα που καιμε καθε χρονο μετα το κλαδεμα δεν ειναι μια δυναμικη πηγη πλουτου για τον τοπο μας? Ποιος και ποτε ενδιαφερθηκε ο δημος η προτεινε να καταγραφει μια πιλοτικη βιολογικη μοναδα εκμεταλευσης των λιοφυλλων στους περιφερειακους καταλογους προ οφελος του δημου μας?x.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας,

    Θα ήθελα να απαντήσω όσο αναφορά το πρόγραμμα ΟΡΙΖΟΝ που ανέφερε ο προηγούμενος ΑΝΩΝΥΜΟΣ και θα ήθελα να σε ρωτήσω...
    1. Ξέρεις πώς πέρνεις ένα πρόγραμμα?
    2. Ποιός πρέπει να είναι ο δικαιούχος? και τι πρέπει να παρουσιάσεις για να το πάρεις?
    ΟΧΙ βεβαια, απλά ακούτε όλοι μία κουβέντα και την πετάτε διότι υπάρχουν αδαής και πιστεύουν.
    Είμαι δημότης του Δήμου Στυλίδος που έχει πάρει προγράμματα και έχει προτίνει και σε άλλα δεκάδες με μηδενικό αποτέλεσμα.
    Τώρα όσο αναφορά την ψηφοφορία και τους υποψιφίους?
    Νομίζω το να προδικάζουμε γεγονότα και καταστάσεις (ψηφοθήρα κτλ) για τον κ.Πανουργία νομίζω ότι είναι άτοπο και εκφράζεις έναν λαικισμό, που αποπέμπει σε μη τεκμηριώσεις. Απαντώ στα λεγομένα σας χωρίς να κάνω πολιτική.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακου σε με φιλε της Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 - 5:48:00 μ.μ. EET
    1. Ξέρεις πώς πέρνεις ένα πρόγραμμα?
    2. Ποιός πρέπει να είναι ο δικαιούχος? και τι πρέπει να παρουσιάσεις για να το πάρεις?

    Οχι! τον εξυπνο δεν επιδιωκω να σου πωλησου, ειμαι πολυ μακρια απο αυτα! Το μονο που θελω ειναι να μπορεσω να υποκινησω καποιες νεες καταστασεις μηπως και ξεφυγουμε απο το τελμα που βρισκομαστε σα δημος και σα Χωρα.
    Για να παρεις λοιπον εντολη απο την Ευρωπη σε καποιο προγραμμα συμμετοχης σαν τον οριζον πρεπει βεβαια να τηρεις καποιες προυποθεσεις . Ειναι ολες καταγραμμενες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δεν ειναι κατι αποκρυφο η καμια διδακτορικη εργασια για να τα μαθεις ! Σαν κυριος εντολοδοχος η κυριος δικαιουχος που τον ονομαζεις εσυ, πρεπει να προβαλλεις εμπειριες, ενα ιστορικο της εταιριας σου κ.α.π.
    Μπορεις βεβαια να συνεργασθεις σαν υποδικαιουχος με καποιες αξιολογημενες εταιριες, Ινστιτουτα η πανεπιστημιακες εδρες που μπορουν να δωσουν κατευθειαν προσφορες στα γραφεια του Οριζον σαν παραδειγμα.
    Για πολλα ευρωπαικα προγραμματα επτρεπεται μαλιστα και συμμετοχη απο μεικτες εταιριες π.χ. δημος με κρατικο κεφαλαιο και εταιρια με ιδιωτικο κεφαλαιο. Γιατι λοιπον να μην ιδρυση ο δημος μας μια μικτη εταιρια και να προτεινει να καταγραφει στη περιφερειακη λιστα σαν πιλοτικο προγραμμα ( πιστευω τον ορο να τον κατεχεις) μια μοναδα επεξεργασιας των λιοφυλλων, τα οποια καιμε. Πιλοτικα προγραμματα χρηματοδωτουνται κατα 100 με 80 τις εκατο απο την Ευρωπη.
    Η Ευρωπη σημερα θα στηριζε μια τετοια ιδεα για τον τοπο μας διοτι ειναι ιδεα πρωτοπορος,συμβαλλει στην αναπτυξη της περιοχης μας, δινει απασχοληση σε ανεργους νεους, ανεβαζει το εισοδημα των αγροτων απο την πουληση των λιοφυλλων , τα οποια σημερα, οπως ειπα, βαζουμε φωτια και τα καιμε!! Εδω θα πρεπει να γινει μια οικονομικοτεχνικη μελετη βεβαια με την οποια θα αποδεικνυεται η οικονομικοτητα , τα οφελη , ο αναγκαιος αξοπλισμος κλπ.
    Ανεξαρτητα αν αυτο το αντικειμενο, το προζεκτ, λεγεται πιλοτικη μοναδα επεργασιας λιοφυλλων για χρηση σε βυρσοδεζια , για καλυντικα χρωματα η για φαρμακα.
    Ποιος αλλος δημος ειναι ο καλιτερος αν οχι ο δηκος μας με 200 τ.χ. εκταση, 4/6 εκ. λιοδενδρα,
    Και με 10.000 ως 20.000 λιοφυλλα σαν πρωτη υλη την οποια καιμε καθε χρονια.???
    Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια αγαπητε μου φιλε !! Απο το τιποτα dεν γινεται τιποτα. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρεβλεψα ενα λαθος με συγχωρεις 2013 - 5:48:00 μ.μ. EET

    Σωστο ειναι με τους δικους μου προχειρους υπολογισμους>

    Και με 6.000 ως 10.000 τοννους λιοφυλλα σαν πρωτη υλη την οποια καιμε καθε χρονια.???
    Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια αγαπητε μου φιλε !! Απο το τιποτα dεν γινεται τιποτα. Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καταντια των πολιτικα νανων υποψηφιων δημαρχων σε ολο το μεγαλειο.
    Τωρα που και που ακουγεται και καμμια φωνη που αναζητει καποιον αξιο, καποιον γνωστη του αντικειμενου που λεγεται τοπικη αυτοδιοικηση αν υπαρχει στο στερεωμα .
    Χωρις να θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα μηπως εδω ταιριαζει η λαικη παροιμια που λεει ΥΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.
    Γιατι συντοπιτες μου υπηρξαν και υποψηφιοι που ειχαν το ηθος, την γνωση και την εμπειρια της τοπικης αυτοδιοικησης αλλα τα γκισεμια και οι στρουχτωρες ανταμα και οι κομπλεξικοι του τοπου εφεραν μετα φανων και λαμπαδων τους αξεστους , τους αγραμματους και τους νταηδες και τους φορτωσανε στην πλατη του στυλιωτικου λαου. Οι αξιοι , γνωστες και εμπειροι της τοπικης αυτοδιοικηση δεν γενιουνται απο παρθενογενεση ουτε στο παρα πεντε γιαυτο προς το παρων ας το χωνευσουμε πως αφου σπειραμε ανεμους θα θερισουμε θυελλες ,τουλαχιστο το παθημα ας γινει μαθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί δεν μπαίνεις σε διαδικασία να το συντάξεις και να το καταθέσεις σε συνεργασία με τον Δήμαρχο?? ( θα έχεις και εσύ κέρδος)

    By the way: Για να πάρεις ένα πρόγραμμα που θεωρήτε πρωτοπόρο θα πρέπει να το έχεις ήδη υλοποιήση και δημοσιεύσει. Χωρίς να το έχεις δημιουργήσει, απλά περιμένεις να στο εγκρίνουν. Το λέω από προσωπική εμπειρία.

    Το σχόλιο μου δεν ήταν επιθετικό προς το μέρος σου, απλά δεν μου αρέσει να προδικάσεις πράγματα. Όσο αναφορά τους νέους υποψηφίους.

    Βγήκαν στην εξουσία και δεν έκαναν τπτ? Τότε και εγώ μαζί σου. Αλλά αφού δεν βγήκαν... Δοκιμάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν είναι δυνατόν, να συγκρίνουμε τους δύο. Απο τη μία τον είδαμε τον Γκλέτσο. Θεατρινισμοί, τσαμπουκάδες και ξεφτυλίκια. Αυτό θέλουμε για την πόλη μας; Που είναι οι επενδύσεις που είχε υποσχεθεί; Με το νερό τι γίνεται; Τίποτα. Να δούμε και το θέμα ελια; Που βοήθησε ο δήμαρχος τους ελαιοπαραγωγούς; Μιλά για κάθαρση, και για εργολάβους της μίζας; Ποιός παίρνει όλα τα δημόσια έργα στη Στυλίδα; Απο την άλλη ο Πανουργιάς, κάνει με τις δικές του δυνάμεις μια αξιόλογη προσπάθεια. Έστησε μια ομάδα απο το πουθενά, που ήταν υπερχρεωμενή, έφτιαξε γήπεδα με έξοδα της ομάδας και κυρίως δικά του, δουλεύει και ζει στον τόπο, παρότι θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε αλλού. Και κυρίως, ο μεν Γκλέτσος, προέρχεται απο κατεστημένο πουμαζί με πολλούς άλλους, χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Ο δε Πανουργιάς, έστησε μια επιχείρηση στην Στυλίδα, δημιούργησε οικγένεια εδώ και πρσοφέρει καθημερινά στον τόπο μας. Ας μην μπερδέυουμε λοιπόν,τα χλωρά με τα ξερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ5,3.
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Κ,Λ,Π ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟ .
    ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; ΑΠΛΩΣ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5.31 τι πινεις? Οχι οτι ο Τολιας ειναι της προκοπης αλλα το παιδακι αυτο ποια ομαδα υπερχρεωμενη εστησε απο το πουθενα? Για ποια επιχειρηση μιλας αραγε? Μη λες οτι κοτσανα σου κατεβει στο κεφαλι. Ουτε ο ενας ουτε ο αλλος εχουν δουλεψει πανω απο 120 λεπτα συνολικα σε ολη τους τρη ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 5.31:
    1.ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ?
    2.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ?
    3.ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΡΔΕΛΗ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ?

    Υ.Γ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ 5.31 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΛΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά