Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Όταν...

-Όταν έβαλαν τους φόρους στη θέρμανση, δε φώναξες.
-Όταν έβαλαν τους φόρους στα ακίνητα δεν φώναξες.
-Όταν σφαγίαζαν 1.000.000 και βάλε ιδιωτικούς υπαλλήλους δε φώναζες. Μπορεί και να σου άρεσε, νέοι πελάτες, είπες.
-Όταν έκλειναν και έφευγαν οι πολυεθνικές δε φώναζες. Μη σου πω ότι τουναντίον υποσχόσουνα ότι όταν θα γίνει η κυβέρνηση της "αριστεράς" θα τις κλείσεις όλες.
-Εδώ και τέσσερα χρόνια, όποιος ξέρει ξένη γλώσσα και έχει δεξιότητες και φεύγει από τη χώρα-τάφο του Ινδού έτσι όπως την κατάντησε η ιδεολογία σου (και άσε τις παπαριές περι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, εσύ έκαιγες την Αθήνα με τα ζαβά και τους πραιτοριανούς των Εξαρχείων κάθε φορά που πήγαιναν να γίνουν οι σωστές αλλαγές) τη χώρα μας, δε φώναξες. Κάτι ψέλλισες δηλαδή για την

οικονομική μετανάστευση του πιο ζωτικού κομματιού της χώρας μας, πριν επαναλάβεις για πολλοστή φορά ότι αν τολμήσει ξένος ή Έλληνας επιχειρηματίας να κάνει επένδυση που θα αξιοποιήσει αυτούς τους νέους, θα τον βάλεις φυλακή. Εκεί, ναι, φώναξες. Μη ξεχάσουμε που έχουμε μπλέξει.

Και πότε άλλοτε φώναξες, θυμάσαι;

-Όταν πήγαν να ακουμπήσουν τους υπαλλήλους της Βουλής όπου δεν έχασες την ευκαιρία να αφήσεις την αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής και να κατέβεις στο φυσικό σου χώρο, το πεζοδρόμιο, για να υπερασπιστείς ανθρώπους με τετραψήφιους (και βάλε) μισθούς, τη στιγμή που καιγόταν η Αθήνα.
-Όταν πήγαν να κλείσουν την ΕΡΤ που όλοι μιλάγανε για το τι όργια γινόντουσαν εκεί μέσα και εσείς ακόμα, όταν κάποιος ανέλαβε δράση, το γυρίσατε και αρχίσατε να γλείφετε εκεί που φτύνατε.
-Όταν σε αγκάλιασαν οι συνδικαλιστές του πιο σκοτεινού κομματιού του "δημοσίου", ναι, φώναξες και έκανες και photo shootings μαζί τους (νέες προσλήψεις στελεχών).
-Όταν ετέθη το θέμα των φαρμάκων όπου βρήκες απέναντι σου άλλον ένα "επίμονο κηπουρό" με το ίδιο στοματάκι σαν το δικό σου αλλά από την άλλη πλευρά και με μεγαλύτερη πείρα ζωής από καταλήψεις, ματαιώσεις, σταματήματα, μιζέρια, και εκεί φώναξες.

Κάνοντας λοιπόν, Αλέξη έναν απολογισμό, του πότε φώναξες πραγματικά, άρχισα να αναρωτιέμαι από την ανάποδη το γνωστό μου ερώτημα:

Μήπως τελικά δεν πηγαίνουν χαμένα τα $$$$$$$$$ που ξοδεύονται πάνω σου;

Μήπως τελικά ακολουθείς και πράττεις αυτό που σου λένε;

Για σκέψου, εσύ πως θα το έβλεπες το πράγμα;

Να χαίρεσαι σχεδόν που 1.000.000 τουλάχιστον άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα σπαράζουν, υποφέρουν, και πόσοι ακόμα είναι απλήρωτοι, αλλά σε πιάνει ο πόνος μόνο για την ΕΤ, τους συνδικαλιστές και τους φαρμακοτρίφτες;

Και όλα αυτά ενώ κατά τα άλλα έχετε ξεσαλώσει και στα ηλεκτρονικά και στα έντυπα μέσα και βρίζετε, απειλείτε, λασπώνετε όποιον γουστάρετε.

...και καλά, εντάξει, η κυβέρνηση και ο ψυχάκιας (κατά τη γνώμη μου αν και δεν ξέρω τι θάκανα στη θέση του, κινδυνεύουμε) Στουρνάρας που του έχουμε σούρει τα εξ' αμάξης, είναι αυτοί που είναι, δεν κρύβονται.

Εσύ ποιος νομίζεις ότι είσαι;

Εσείς όλοι οι χολερικοί υστερικοί που ξερνάτε το ψυχικό πύον σας σε όποιο δε γουστάρετε από οθόνες και σελίδες περιοδικών και εφημερίδων, ποιοι νομίζετε ότι είστε;

Ναι ρε παιδί, το βλέπω ξεκάθαρα.

Για αυτό που σε θέλανε, ήσουν η καλύτερη επιλογή τους. Σε ψάξανε όντως και σε βρήκανε.

...only their best choice is not good enough to destroy this country να πεις στο δάσκαλο των Αγγλικών σου.

Ο χρόνος περνάει και έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Δε θα την καταστρέψεις τη χώρα σου. Πρόσεχε μόνο μην καταστραφείς ο ίδιος με το δρόμο που έχεις πάρει και αυτούς που έχεις μαζέψει εκεί χάμω.

ΚΚ2-παρατηρητής

2 σχόλια:

  1. Γελαει ο κοσμος με την κατηγορια των νταβατζηδοΠασοκ-ΝΔ προς το Συριζα για διαπλοκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12@50
    ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ε ;
    ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά