Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δώστε προσοχή...

Να δώσουμε μια προσοχή παρακαλώ στα όσα τεκταίνονται στον χώρο των μικρών κομμάτων της Βουλής, διότι οι διεργασίες που συντελούνται είναι σημαντικές και εν πολλοίς δημιουργικές. Λόγου χάρη, μου είναι αδύνατον να αγνοήσω την έντονη διαφοροποίηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες» Νότη Μαριά (μικρή φωτογραφία), τόσο στο θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (ο Μαριάς ψήφισε υπέρ, όταν το υπόλοιπο κόμμα ήταν μεταξύ του όχι, παρών, δεν είμαι εδώ, δεν άκουσα τι είπατε, ποιος είστε κύριε και τέτοια) όσο και στο θέμα της μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν την επικροτεί, θέλει να υπακούει σε κανόνες και προϋποθέσεις.
 - Γιατί το κάνει αυτό; ρώτησα φίλο του.
 - Γιατί πιστεύει ότι το κόμμα πρέπει να αποκτήσει πολιτική αυτονομία.
Α, κι εγώ που νόμιζα ότι όλο αυτό γίνεται για να αποκτήσει το κόμμα... αρχηγό!
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Από το ΕΚΚΕ στους Ανεξ. Έλληνες ο μεγάλος πολιτικός αλλά μικρός άνθρωπος Νότης, λεει κολλητός του φίλος΄. Έλα από Λαμία Μεριά κύριε Μαριά σου ετοιμάζουν υποδοχή ανάλογη της εδώ συμπεριφοράς σου οι φίλοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά