Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

To ακούτε τσόγλανοι; Ο Σαμαράς δεν μασάει ρε..

«Την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» δεν πρόκειται να επιδείξει η κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επ΄ αυτοφόρω σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου ζητώντας παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία του. [newsit],,Όπως έκανε γνωστό ο κ. Γεωργιάδης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί εδώ και μήνες ότι υπήρχαν προβλήματα με το συγκεκριμένο πρόσωπο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι ήταν μία εξαιρετικά επιτυχής επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, η οποία αξιοποίησε όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως είπε."Με την παρούσα κυβέρνηση και τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο οποιοσδήποτε νομίζει ότι έχει κάποιες γνωριμίες ή κάποιες προνομιακές σχέσεις με ένα κόμμα, πως μπορεί να την γλιτώσει" «Η επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του κ. Τομπούλογλου αποδεικνύει ότι
με την παρούσα κυβέρνηση και τον συγκεκριμένο πρωθυπουργό, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο οποιοσδήποτε νομίζει ότι έχει κάποιες γνωριμίες ή κάποιες προνομιακές σχέσεις με ένα κόμμα, πως μπορεί να την γλιτώσει», ανέφερε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για εντολή πρωθυπουργού «όλοι να υφίστανται τις συνέπειες του νόμου», όπως είπε.Όσον αφορά τον διορισμό του συλληφθέντα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε ότι είχε διοριστεί από το Ίδρυμα «Αγλαΐα Κυριακού», του οποίου είναι ισόβιο μέλος του και βάσει νόμου είναι υποχρεωμένη η εκάστοτε κυβέρνηση να δέχεται τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Ιδρύματος.Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συναντηθεί με τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος προκειμένου να τους ζητηθεί η παραίτηση του κ. Τομπούλογλου.Τέλος, επισημαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας πρόκειται να συναντηθεί με τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος προκειμένου να τους ζητηθεί η παραίτηση του κ. Τομπούλογλου καθώς επίσης και οι τρόποι με τους οποίους η κυβέρνηση μπορεί να έχει μεγαλύτερη ανάμειξη στο «Αγλαΐα Κυριακού».Epikairo: Κουβέντα ο Άδωνις γιατί διόρισε τον Τομπούλογλου στο Αγλαϊα Κυριακού. Κουβέντα επίσης για το εάν πρέπει να αλλάξει αυτή η νοσηρή πρακτική να διορίζονται στις διοικήσεις νοσοκομείων αποτυχημένοι πολιτευτάδες οποιουδήποτε κόμματος, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το χώρο της υγείας. Αλλά τι πρέπει να ακούσει το πόπολο; Ότι ο Σαμαράς δεν μασάει. Το ακούσατε αυτό τσόγλανοι; Στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια που περιδρομιάζετε, να πίνετε κι ένα ποτήρι στην υγειά του Αντώνη Σαμαρά. 
epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά