Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα γκρέμισε !

Πλέει προς τη νίκη με κορβέττα,αλλά έχασε τον Βέττα! Ο δήμαρχος Αποστόλης όμως δεν λογαριάζει από απώλειες! Άλλωστε θυμάται την στήριξη οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ όταν συνελήφθη το 2010, με το σύνθημα «Απόστολε προχώρα, γκρέμισέ τα όλα»! Ε, υλοποίησε στο ακέραιο εκείνη την προτροπή τους!
εφ. Ημέρα

22 σχόλια:

  1. Βλέποντας ο Γλετσος τα κακα μαντάτα να έρχονται και να απομακρύνεται από την ποθητή καρέκλα του δημάρχου σε μια κίνηση πανικού κατέβασε στις Ράχες τον Νικόλαο στην δοξολογία.Και εκεί που περιμέναμε χριστιανικό λόγο μας έβγαλε πολιτικό.Μας προέτρεψε μάλιστα να ψηφίσουμε τον ηθικό,θεοσεβουμενο,πιστό Απόστολο Γκλετσο.Ο κόσμος τον κοίταζε σαν εξωγήινο φυσικα.Μηπως Απόστολε θα κάνεις το πνευματικό κεντρο διακαή πόθο του Νικολαου στον Άγιο Αθανάσιο εφόσον και αν πάρεις τις εκλογές;Μήπως αυτό είναι το κόλπο γκροσο μεταξύ σας;Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναδεί Μητροπολίτη ποτέ ξανά να κάνει πεοεξλογικο αγώνα υπέρ υποψηφίου.Απαραδεκτο και τραγικό.Μεχρι που θα φτάσει ο νταής προκειμένου να εκλεγεί ξανά;Πανικός και πάλι πανικός από έναν είδη χαμένο.Δεν έχει καταλάβει ότι οι απειλές,και τέτοιου τύπου τακτικές ανήκουν στις παλιές εποχές και ότι ο κόσμος δεν μασάει πλέον.Ντροπη για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην είναι μεγάλη απώλεια ο Βέττας, και αυτός και οι υπόλοιποι έγιναν γνωστοί λόγω του Γκλέτσου
    όλοι τρέχανε κοντά του για μια φωτογραφία εκτός φυσικά από το γυναικείο φύλο αυτές τρέχανε για άλλο λόγο
    εμείς που είμαστε κοντά του από την αρχή ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις
    Αποστόλη γερά με τσαμπουκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ.ΦΙΛΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.Ο ΝΤΑΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας τολμησουν να κανουν κινηση για το
    περιβοητο πνευματικο κεντρο και θα δουν πως θα παρει και θα τους σηκωσει .Για να μην γινει το εκτρωμα του, τοτε η Δημοτικη Αρχη ειχε και τολμη και αρετη και προπαντων να μην ξεχνουν οι διαφοροι ψευτονταηδες-κοινως κοτες- και οι μεγαλοεργολαβοι οτι ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11,12 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΣΤΟΛΗ
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΤΣΙ
    ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=TF2bNdxo0O0

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ
    ΑΚΟΜΗ ΤΡΩΤΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ;Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΑ,ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11:12 Σε καμια 15αρια μέρες θα του κοπεί ο τσαμπουκάς μια και καλή στο δικαστήριο παιδάκι!Αν πάει βέβαια και δεν το παίξει αδιαθετος για άλλη μια φορα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΟΠΑΤΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ... ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ..ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΤΙΚΑ ΒΛΑΧΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τοσοι αιωνες απο τον διαφωτισμο κι ακομα οι περισσότεροι Έλληνες ζούν στον μεσαίωνα.!!
    Επιτρεπουν αγιους σαν της Λαμιας τον Νικολαο, ακομα και ενωριακους παπαδες, να αναμειγνυονται στη πολιτικη σκηνη. Τον Νικολαο κανενας απο εμας δεν τον εξελεξε δημοκρατικα στη θεση του, επομενως δεν εχει θεσμικο δικαιωμα , για να αναμειγνιεται στη πολιτικη του δημου μας,παροτι εμεις τον πληρωνουμε με τους φορους μας. Και τουτο ειναι το παραλογο!! Επρεπε απο χρονια να υπαρχει διαχωρισμος εκκλησιας και πολιτειας, οπως υπαρχει εδω και πολλα χρονια στην Ευρωπη οπου θελουμε να ανηκουμε. Επρεπε να μιλα μονο εξ ονοματος των πιστων οπαδων του, οι οποιοι επρεπε και να τον πληρωνουν , οπως γινεται και σε αλλα κρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΑ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡ.....ΛΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥ ΧΕΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΊΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΕΛΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΌΛΟ ΔΙΣΚΟ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καρδιοπάθειες από τις πολλές συμπάθειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ,ΓΚΛΕΤΣΟΣ!ΟΛΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΑ:ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.
    Χ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε κ σε μοναστήρι μετά τις εκλογές Αποστολακο μου.Θα την βρεις την ακρη με τον Νικολάκη εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχώς για την πόλη μας και οι δύο υποψήφιοι κάνουν τα πάντα για τη στήρηξη του Νικόλαου.Ο Απόστολος το απέδειξε την Κυριακή δυστυχώς,ο άλλος βοηθάει τα "παιδιά" της Αρετής για να καλοποιάσει τον Νικόλαο.Είναι γνωστό το κόλλημα του Νικόλαου με τα "παιδιά".
    Αλλωστε και παλιότερα όταν ο Απόστολος τσακώθηκε μαζί τους,για να μην έρθει σε σύγκρουση με το Νικόλαο το θέμα το έλληξε γρήγορα,και τα "παιδία" επίσης δεν τον ξαναενόχλησαν παρρά τις απειλές τους.
    ///ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ=
    ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΒΛΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΕΑ ΣΠΙΤΙΑ////
    ///ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΥΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον Νικολαο κανενας απο εμας δεν τον εξελεξε δημοκρατικα στη θεση του, επομενως δεν εχει θεσμικο δικαιωμα ωστε να αναμειγνιεται στη πολιτικη του δημου μας, παροτι εμεις τον πληρωνουμε με τους φορους μας. Και τουτο ειναι το παραλογο!! Επρεπε απο χρονια να υπαρχει διαχωρισμος εκκλησιας και πολιτειας, οπως υπαρχει εδω και πολλα χρονια στην Ευρωπη, οπου θελουμε να ανηκουμε. Στην Ιταλια σαν παραδειγμα υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος εδω και 80 χρονια, σε μια χωρα που ο Παπας εχει το σπιτι του (το Βατικανο)!!.
    Στην αμετακινητη Ορθοδοξια ειναι καιρος να εμφανισθει ενας δικος της Λουθηρος, που θα διωξει τον μεσαιωνα και τον σκοταδεισμο, θα διαφωτισει τον λαο μας και προ παντος θα βαλλει τετοιους πονηρους αρχοντας σαν τον Νικολα, τον αλλον της Θεσσαλονικης και του Πειραιως στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά