Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ οι απευθείας αναθέσεις του κ. Γκλέτσου»



Ακολουθήσαμε την προτροπή του κ. Γκλέτσου και αναζητήσαμε στο διαδικτυακό τόπο της Διαύγειας, το σύνολο των απευθείας αναθέσεων που έχουν υπογραφεί επί των ημερών του. Δυστυχώς, τα ευρήματα δικαιώνουν τις αναφορές μας.
            Πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ δόθηκαν στα τρία χρόνια από την διοίκηση Γκλέτσου σε απευθείας αναθέσεις, εκ των οποίων  περισσότερα από 700.000 ευρώ μοιράστηκαν σε τρεις επιχειρηματίες της περιοχής μας.
           
Οι δημότες της Στυλίδας πλέον ξέρουν και κρίνουν. 

21 σχόλια:

  1. Αυτός είναι, Αυτός!!!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ για να ΜΗΝ έχετε ΜΕΛΛΟΝ.
    Κάτι θα βρεί να πεί πάλι... ΣΤΑΝΤΑΡ, κανά ψέμα ως συνήθως. οι Θεατρινισμοί το συνηθίζουν.

    Ντροπή μας να έχουμε έναν τέτοιο Δήμαρχο. Ειλικρινά Ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ
    ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΔΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ακόμη δεν έχουν βγει οι χοντρές υποθέσεις
    εκεί να δείτε ξεβράκωμα
    αλήθεια ποιοι ελαφρά τη καρδία υπέγραφαν σωρηδόν τα τιμολόγια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 700.000 ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΤΡΙΑ
    ΚΑΛΗ ΜΠΑΖΑ
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόλιαμ
    πιδούλιμ
    μαύρις απόκριες θα κανς
    σι πιδέβ ου πανουριάς
    μη χουλουσκάς λιβέντημ ιμείς θα σι ψηφίσουμι
    εκανις τόσα πουλα καλά στην Ιρατώ
    να δόκς φλια στου Νόντα πιριμένουμι του ριζ κι τα μακαρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
    Ο ΛΟΓΟΣ ;
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βετα βρες τρυπα να κρυφτεις και αν θελεις να υπολογιζεσαι για πολιτικο ον να βγεις στα καναλια σου και να ζητησεις συγνωμη απο την πρωην Δημαρχο γιατι διαφορετικα εισαι ενας λαικιστης της δεκαρας και ενας κοινος συκοφαντης, χαρακτηρισμους που το αποδεικνυουν οι πραξεις και τα κατορθωματα σας μεσα σαυτα τα δισεκτα χρονια που φερατε στον τοπο και αλλη φορα να βουτας την αχαλινωτη γλωσσα σου στο μυαλουδακι σου οταν θα εκφραζεσαι για προσωπα που ακτινοβολουν με το ηθος και την διαυγεια τους οπως ειναι η κ Καραγεωργου. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα ξεκινησε η αρχη του τελους για τα ψεματα, τα θεατρα και τις συμφωνιες κατω απο το τραπεζι.
    Μπραβο στον Πανουργια, για τις επιλογες του στουν συνεργατες, για την ειλικρινεια του, γιατι δεν φοβαται να τα πει εξω απο τα δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΟΣ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φαγαμε καλα ε ? να δειτε τωρα στη χωνεψη τι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Πριν τέσσερα χρόνια υπήρχε μια άξια και τίμια Δήμαρχος, και ένας υποψήφιος δήμαρχος ηθοποιός Οι δημότες ψήφισαν γκλαμουριά. Η Μερκελ φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αναθέσεις έργων χωρίς διαγωνισμό σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ειναι νόμιμες, δεν μπορεί όμως αυτο να γινεται κατα κόρον ,δεν ειναι ηθικό .
    Πέρα απο αυτο ας εστιάσουμε περισσότερο την προσοχή μας αν πράγματι έκτελεστηκαν τα έργα αυτα και αυτο ειναι εύκολο να ελεγχθεί .
    Επίσης ας μη ξεχνάμε οτι οταν δημιουργήθηκε η μαύρη τρύπα των 3.500.000 € στο Δήμο Εχιναιων Δημαρχος ήταν ο κ.Αγαπιου εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Στυλιδας με τον συνδυασμό του κ.Γκλετσου ?????? τώρα βεβαια ειναι ανεξάρτητος , όπως επίσης στενός συνεργάτης και αντιδήμαρχος του κ.Αγαπιου σημερα ειναι αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του κ,. Γκλετσου !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λεβεντη εισαγγελεα αν δεν τηρουν τη νομιμοτητα οι αναθεσεις οχι μονο συνεντευξεις και δελτια τυπου και σε παρακαλω τα τρια ονοματα,θιγονται πολλοι που συνεργαζονται με το δημο.μιλας για διαφανεια,πες ονοματα,δεν πιστευω να εισαι σαν τους αλλους,καποιοι εμπλεκονται,καποιοι τρεις κτλ.ο σωστος ο παιχτης μιλαει καθαρα και μην μου απαντηςεις οτι μπορει να κανει ο δημος τις αναθεσεις αλλα τις κανει στους συγκεκριμενους 3 γιατι δεν εχει η περιοχη μας και κανενα στολο απο μαγαζια και επαγγελματιες γιατι αν εδινε ο δημος αναθεσεις σε αλλους και οχι στον τοπο του θα με πειραζε επισης. Ξαναλεω λεβεντη ενημερωσε μας πληρως με ονοματα και προχωρησε το θεμα εις ανωτερα να σε παραδεχτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπως επισης ο κ.λοβ ειναι τωρα στενος συνεργατης του νεου υποψηφιου δημαρχου,πολλες επισκεψεις στα γραφεια του νεου υποψηφιου κ πολλες φωτογραφιες μαζι στα πολιτιστικα δρωμενα του δημου. Τωρα ομως φανταζομαι οτι θα αραιωσουν οι επισκεψεις και οι επαφες μεταξυ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΠΑΣΕΣ ΡΕΚΟΡ !! ΕΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ 'ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ! ΑΣΤΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ! ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ! ΕΛΕΟΣ ! ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ! ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ TV!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν υπαρχει λεβεντια καλείται ο εισαγγελέας Εφετών να ελεγξει το πρωτοδικειο γιατι δεν δικαζεται ο κ.Γκλέτσος και με αυτες τις υποκριτικές του κινήσεις να μπαινει σατο νοσοκομειο μια μερα πριν απο την δικη του να λαμβάνει συνεχώς αναβολές. Υπαρχει κ.Εισαγγελευ ισονομια σε αυτον τον τοπο ναι η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:13
    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΣ ΒΛΑΞ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δες τε το "ποιόν" των ανθρώπων που ψηφίζουν και στηρίζουν τον Ηθοποιό. Ασχολούνται με το αν είναι ένας που γράφει τα σχόλια, ασχολούνται με το αν είναι μεταμεσονύκτιος ο σχολιαστής. Όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται με την σοβαρότητα του θέματος και αυτός με το τίποτα και το κουτσομπολιό ή μάλλον ΑΥΤΗ.
    Συνεχίστε να στηρίζετε τον Ηθοποιό τον Δάσκαλο το "βλαχάκι" και τον Κοκορίκο και θα πάτε 1 βήμα μπροστά και 5 πίσω.

    Θα σταματήσω να λέω ότι είμαι από την Στυλίδα πλέον. Προτειμώ να κατεβάζω τα μάτια σε όποιον με ρωτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικα Βετα ουτε και εσυ δεν ξερεις με ποιον εισαι.Δηλωνεις Αριστερος αλλα συναντιεσαι στα υπογεια με τον Χηστο , εφερες το πισογυρισμα στο Δημο οντας το ALTER EGO της ανιστορητης Φουσκας που περασε ποτε απο τον Δημο , δηλωνεις εσωτερικη Αντιπολιτευση αλλα καθε μηνα πας στο ταμειο και εισπρατεις. Προσπαθεις ολοκληρη συντονιστικη του Συριζα να την παρασυρεις υπερ του Νταη του λατρη του Σαμαρα του Γεωργιαδη και του Χρυσοχοιδη και κατα τα αλλα εισαι αντιμνημονιακος και γινεσαι ρεζιλι οταν καποιοι συντροφοι σου βγαζουν την μασκα. Καιρος ειναι να μαθουν και στην Κουμουνδουρου οτι εισαι ενας ΟΦΑ χωρις ιχνος Αριστερης συνειδησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DILADI RE PEDIA AN YPIRXE MIA EKPTOSH 20 0/0 SE AFTA TA 3000000 THA PROEKIPTE OFELOS 600000 EURO GIA TO DHMO
    MPRAVO DHMARXE ME THN NOMIMOTITA SOU
    PANTOS EGW PROTIMW HTHIKOUS PARANOMOUS APO OTI NOMIMOUS NTAVADZIDES KAI MAFIOZOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ , ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΨΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά