Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δήμαρχε σκοτάδι και θολούρα

Προσπάθησα να ακολουθήσω εκείνα που έλεγε ο εκ της Στυλίδας Απόστολος για να βρω κωδικοποιημένα τα στοιχεία της διαχείρισης του δήμου αλλά μάταια.Αναζήτησα κάποια στοιχεία για τις δαπάνες στην ειδική κατηγορία αλλά βλέπετε εκεί είναι ύποπτα τα πράγματα και δεν τα ενημερώνουν.Όλες κι όλες 83 δαπάνες είναι περασμένες,οι περισσότερες μισθοδοσία.Οι υπόλοιπες στα τυφλά. Δήμαρχε σκοτάδι και θολούρα.Προσπάθησα στη συνέχεια να πάρω απάντηση βλέποντας συγκεντρωτικά τις καταστάσεις των ενταλμάτων.Αποφεύγουν να τις αναπτύσσουν.Τις έχουν για να
τις βλέπουν.Λοιπόν δήμαρχε Στυλίδας Δι@υγεια αλακαρτ δεν υπάρχει....Και με την ευκαιρία κάτι ακόμη.Δεν μπορεί ο δικηγόρος να συνάπτει προγραμματικές συμβάσεις.Δήμαρχε....τζούφια η απόφαση.
 700.000 ευρώ σε.. τρόικα επιχειρηματιών; Ούτε «οι τρεις σωματοφύλακες» του Απόστολου να ήταν!Από το «Διαύγεια»είχαμε..υπέροχη ανταύγεια!
εφ.Ημέρα

11 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι επαγγελματίας στην Στυλίδα.
    Πάντα είχα την απορία γιατί δεν πατούσε κανένας από τον δήμο για αγορές από το μαγαζί μου.
    Οι φίλοι μου έλεγαν ότι ίσως επειδή στήριξα την Αλέκα με απέκλεισαν.
    Τώρα μαθαίνω ότι τρεις συνάδελφοι επαγγελματίες καρπώθηκαν 700000 ευρώ
    Ο Εμπορικός σύλλογος τι λέει;
    Υπάρχει καθόλου τσίπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ.Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΨΕΜΑΤΑ.ΨΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΕΠΙ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ! ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ! ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ; ΠΡΙΝ Η' ΤΩΡΑ ; ΔΙΑΛΕΞΤΕ ! ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑ ; Η' ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ! ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ !ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια εργα ρε 11.56;δεν βλέπουμε;3.300.000ευρ σε 3 χρόνια έπεσαν στον δημο μας.που πήγαν τόσα λεφτά;θα μας τρελάνει ο ψεύτης ηθοποιός τελείως μου φαίνεται.μασα και πάλι μάσα.ουστ από εδω α.......τες,και εμάς μας βγαίνει η ψυχή και η μόνη διασκέδαση μας είναι η TV και το ίντερνετ με 22.70€ και αυτο μας το κόβουν τουλάχιστον 2 με 3 φορές τον χρόνο.ουστ και πάλι ουστ.ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύμφωνα με τις καταγγελίες Πανουργιά για τρία χρόνια ο Γκλέτσος και οι αντιδήμαρχοι δεν έκαναν δήλωση πόθεν έσχες όπως απαιτεί ο Καλλικράτης.
    Τι έχουν να κρύψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαφάνειαααα.Καλο παιδί ο Αποστολακος συμπολίτες μου.Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.10 Bλακοειδες Γκλετσοπαπαγαλακι επειδη δεν καταλαβαινεις γρι απο δημοτικα ανοιξε τα αυτια σου :
    1. Απευθειας αναθεση εργων και μαλιστα σε τρεις μονο αναδοχους σημαινει σκοτεινη διαχειρηση Δημοσιου χρηματος και για να καταλαβεις τη διαφορα.
    Επι δημαρχιας κ Καραγεωργου μεσα σε τεσσερα χρονια με απευθειας αναθεση εγιναν εργα υψους 30.000 ευρω.Επι δημαρχιας Γκλετσου μεσα σε τρια χρονια εγιναν εργα με απευθειας αναθεση υγους 2,5 εκατομμυριων ευρω.
    Επι δημαρχιας κ Καραγεωργπου εγιναν τα κατωθι μεγαλα εργα:
    1.ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟ 40% της πολης και αφησε ετοιμη την μελετη για το υπολοιπο 60% καθως και την μελετη για την αποχετευση των χωριων Αγ ΜαριναςκαιΑυλακιου ποσον 3.000.000
    2. μελετη δημοπρατηση και κατασκευη του Α δημοτικου σχολειου Στυλιδας που ειχε τελματωσει επι 12 χρονια 2.100.000ε
    3. Το κτιριο του ΟΣΚ στο παρκο του Λαου 300.000ε
    4.Αντικατασταση ολου του Υδρευτικου συστηματος και κατασκευη δεξαμενων της Στυλιδας και των χωριων Αγ μαρινας και του Αυλακιου 2.220.000
    5. Κλειστο Γυμναστηριο στα εργατικα 1,335.000Ε
    6. Ανακατασκευη του Παλαιου Α Δημοτικου Σχολειου και μετατροπη σε Δημαρχειο.200.000ε
    7.Ηλεκροφωτισμος της πολης 318,000
    8. Αναπλασεις -οικοδομικα εργα π.χ Παρκο του Καλογηρου- πλατεια Αγ Μαρινας . Νεραιδας .Λογγιτσιου και Ανυδρου Πλατεα Εθν Αντιστασης 6.000.000 ε
    10 Αναψυκτηριο στα πευκακια 200.000ε
    11.Κατασκευη μινι βιολογικου στα εργατικα 400.000 ε
    12. κατασκευη οδικων δικτυων1.653.000 ε
    13. Συντηρηση σχολικων κτηριων
    3.392.500
    Αλλα μικροτερα εργα οπως δημοτικη αγορα , εισοδοι πολεως,αγορα λεοφορειου.καλαθοφορο .μηχανισμα καθαρισμου των ακτων, απορριματοφορο. εσκαφεας . δορτωτης j.c.b και αλλα πλειαδα εργων που ουτε στο ονειρο θα ξαναδει η Στυλιδα.. .
    \Επι δημαρχιας Γκλετσου εγινε το ξεπουλημα της υπολοιπης αποχετευσης και αυτη απο την ΔΕΥΑΛ για το δικο της συμφερον ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ η λυπητερη ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΚΛΕΤΣΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimosstylidas
    Αν γνωρίζετε ανάγνωση εδώ θα τα βρείτε όλα , παπαγαλάκια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ?ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ?ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάος.Ξεκάθαρα πράγματα στο διαύγεια.Φως φανάρι.Οποιος τα δει καταλαβαίνει το φαγοπότι που έγινε.2000 ευρ σε κολοχαρτο από μαγαζί που πάντα πάνω από 2 κουτάκια χαρτί δεν είχε ποτέ.Εχει πολύ ενδιαφέρον πάντως να ανοίξετε τα ματάκια σας κάποιοι για να καταλάβετε τα αίσχη του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά